En Çok Taraftar Galatasaray'da.!

Araştırma yapmaya gerenk yok bana söyleseler galatasaray oldugunu söyledrdim:):)

ya hikaye ya en büyük maçınızı kaç kişiyle oynamış

hee bak şu var kundaktakileride sayıp futbol takımı kaç kişiden oluşur onu bilmeyenleri taraftar diye sayarlarsa gene mümkün değil hikaye bunlar hikaye

sadece gülüyorum bu tip şeylere işlev önemli işleev o da uada olmadığından dolayı ... 28. haftada manisa çıkışında !

ya hikaye ya en büyük maçınızı kaç kişiyle oynamış

hee bak şu var kundaktakileride sayıp futbol takımı kaç kişiden oluşur onu bilmeyenleri taraftar diye sayarlarsa gene mümkün değil hikaye bunlar hikaye

Türkiye genelinde oynanan maçlarda Türkiye seyirci rekorunu yazayım istedim..

80.000 kişilik Atatürk Olimpiyat Stadının 31.07.2002 de açılışı dolayısıyla oynanan GALATASARAY-Olimpiakos maçında Türk Futbol Tarihinin seyirci rekoru kırılmıştır..

Galatasaray-Olimpiakos maçı için 55.000 biletin maç öncesi ve 24.000 biletin de maç günü satılmasıyla toplam 79.000 seyirciyle Türkiye seyirci rekoru kırılmış,İstanbul Avrupa yakasında trafik kilitlenmiştir.

Galatasaray-Olimpiakos maçı içi satışa çıkarılan kapalı ve numaralı biletlerin tamamı kısa zamanda tükenirken, bu istatistik Türk Futbol Tarihinde bir rekor olmuştur...

Şu ana kadar hiçbir takımın... Maç günü öncesi 55.000 ve maç günü 24.000 olmak üzere toplam 79.000 sayıda bilet satamaması taraflı- tarafsız herkesi şok etmiştir.

Bu rekor hala GALATASARAYDADIR...

80.000 kişilik Atatürk Olimpiyat Stadının 31.07.2002 de açılışı dolayısıyla oynanan GALATASARAY-Olimpiakos maçında Türk Futbol Tarihinin seyirci rekoru kırılmıştır..

arkadaşım o maça fenerliside beşiktaşlısıda göztepeliside gitti ne anlatıyon

geç bunları

tabi ya siz gelen chelsilileri hava alanında alkışlar fb otobüsünbü taşlarsanız gelmezsiniz maçada

Lig tarihinde seyirci rekorunun kırıldığı maç, 2003-2004 sezonunda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 21 Eylül 2003 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 2-2 sonuçlanan karşılaşma oldu.
Karşılaşmayı 70 bin 125 biletli seyircinin izlediği duyurulurken, eski rekor 62 bin 600 biletli seyirci ile aynı sezon, yine aynı statta oynanan Galatasaray-Diyarbakırspor karşılaşmasında kırılmıştı.

Sen şimdi bunada stadın yarısını biz doldurduk dersin...

arkadaşım o maça fenerliside beşiktaşlısıda göztepeliside gitti ne anlatıyon

geç bunları

tabi ya siz gelen chelsilileri hava alanında alkışlar fb otobüsünbü taşlarsanız gelmezsiniz maçada

fb otobüsünütaşlanmadan önce açılan pankartları dşünseydiniz madem ben hatırlıyorum bi tane roma polisine uzanan eller kırılsın diye sonra o maça fb liside gelmiş bilmem kimide gelmiş tabi abi gelmiş gelmiş

Hangi araştırma şirketiymiş şu, nerede yapmışlar resmi bir belge varmı? Geçin bunları internet safsataları Türkiye'de bunu ölçebilecek bir sistem daha yok

Geri