Dragon1212
New member
- Reaction score
- 0
AAA hala firefox'unuz yok mu
vah vah hemen indirin o zaman :goz:
tıkla -> (Firefox 3 Windows TR)
Flashblock 1.5.6
Artık istemediğiniz flashları engelleyebileceksiniz.Ben bu eklentiyi indirdim denedim ve çok şaşırdım.Firefox farkı açtı artık birsürü eklentisi var.
Not:Gözükmeyen flashları tekrar görmek için flashın üstüne tıklayın.
Add to Firefox
Anasayfası
UnPlug 1.6.06
O anda bulunduğunuz sayfadaki eklentileri indirin.*Flash Eklentiler vb..
En iyi özelliği VİDEOLARI da indirebilmesidir
Mesela youtubeden bir video indireceksiniz ,gidip de youtube downloader'lara link yazıp ok'a basıp 1 saat bekleme derdine son! Video sayfasında unplug simgesine tıkla "save"de, ahaha indirmeye başladı bile :victory
Yaklaşma -
Uzaklaşma -
Etiketler
Uzun bir yer imi listeniz olduğunda bunlarla başa çıkmak biraz kafa karıştırabilir. Düzeni korumak için işaretlediğiniz siteleri etiketleyebilirsiniz: Yıldız simgesine çift tıklayın; etiketlerinizi girmek üzere bir pencere açılacak.
Bir siteyi birden fazla sözcükle etiketleyebilirsiniz. (Her etiket arasına virgül koyduğunuzdan emin olun.) Daha sonra konum çubuğunda bu etiketi yazarak etiketlediğiniz siteleri bulacaksınız. Örneğin konum çubuğuna "seyahat" yazmak, tatil araştırması sırasında etiketlediğiniz siteleri gösterecektir.
Sık Ziyaret Ettiğiniz Sitelere Doğrudan Gidin
Daha hızlı ve daha kolay erişim için yer imlerinize anahtar kelimeler ekleyebilirsiniz. Kütüphane'den anahtar kelime alanına bir anahtar kelime girin. Böylece adres çubuğuna bu anahtar kelimeyi girerek ilgili yer imine erişebileceksiniz. Mesela del.icio.us hesabınızla "bağlantılar" anahtar kelimesini ilişkilendirebilirsiniz. Bundan sonra konum çubuğuna "bağlantılar" yazarak doğrudan del.icio.us hesabınıza gideceksiniz.
Sekmelerin Bu Marifetlerini Deneyin
Aynı anda birden çok sayfaya bakmayı seven birisiyseniz sekmeli taramadan kesinlikle yararlanacaksınız. İşte sekmelere hakim olmanıza yardımcı olacak birkaç klavye kısayolu:
Bağlantıyı yeni sekmede açma
Yeni boş bir sekme açma ctrl + T (mac: ⌘ + T)
Sekmeyi kapatma ctrl + W (mac: ⌘ + W)
Kapanan sekmeyi açma ctrl + shift + T (mac: ⌘ + shift + T)
Hiçbir yerden alıntı değildir kendim araştırdım düzenledim hazırladım :goz:
:goz:
tıkla -> (Firefox 3 Windows TR)

Flashblock 1.5.6
Artık istemediğiniz flashları engelleyebileceksiniz.Ben bu eklentiyi indirdim denedim ve çok şaşırdım.Firefox farkı açtı artık birsürü eklentisi var.
Not:Gözükmeyen flashları tekrar görmek için flashın üstüne tıklayın.
Add to Firefox
Anasayfası
UnPlug 1.6.06
O anda bulunduğunuz sayfadaki eklentileri indirin.*Flash Eklentiler vb..
En iyi özelliği VİDEOLARI da indirebilmesidir
Yaklaşma -

Uzaklaşma -

Etiketler
Uzun bir yer imi listeniz olduğunda bunlarla başa çıkmak biraz kafa karıştırabilir. Düzeni korumak için işaretlediğiniz siteleri etiketleyebilirsiniz: Yıldız simgesine çift tıklayın; etiketlerinizi girmek üzere bir pencere açılacak.
Bir siteyi birden fazla sözcükle etiketleyebilirsiniz. (Her etiket arasına virgül koyduğunuzdan emin olun.) Daha sonra konum çubuğunda bu etiketi yazarak etiketlediğiniz siteleri bulacaksınız. Örneğin konum çubuğuna "seyahat" yazmak, tatil araştırması sırasında etiketlediğiniz siteleri gösterecektir.
Sık Ziyaret Ettiğiniz Sitelere Doğrudan Gidin
Daha hızlı ve daha kolay erişim için yer imlerinize anahtar kelimeler ekleyebilirsiniz. Kütüphane'den anahtar kelime alanına bir anahtar kelime girin. Böylece adres çubuğuna bu anahtar kelimeyi girerek ilgili yer imine erişebileceksiniz. Mesela del.icio.us hesabınızla "bağlantılar" anahtar kelimesini ilişkilendirebilirsiniz. Bundan sonra konum çubuğuna "bağlantılar" yazarak doğrudan del.icio.us hesabınıza gideceksiniz.
Sekmelerin Bu Marifetlerini Deneyin
Aynı anda birden çok sayfaya bakmayı seven birisiyseniz sekmeli taramadan kesinlikle yararlanacaksınız. İşte sekmelere hakim olmanıza yardımcı olacak birkaç klavye kısayolu:
Bağlantıyı yeni sekmede açma
Sekmeyi kapatma ctrl + W (mac: ⌘ + W)
Kapanan sekmeyi açma ctrl + shift + T (mac: ⌘ + shift + T)
Hiçbir yerden alıntı değildir kendim araştırdım düzenledim hazırladım :goz: