Emule baglantı sorunu! Çıldırıcam lutfen biri yadrdım etsin:s

cursedewren

New member
Reaction score
0
emule de ilk baglandıgım 45 dk fln normal bi sekilde toplam 70k ile fln indirio(yuksek id olmama ragmen!!) ama bi sure sonra kendi kendine download duruo.we emule u kapatıp acmam gerekio. geceleyin acık bırakıorm download yapsın diye sabah kalktıgımda boyle bi durumla karsılasınca sinir oluorm kaçtır aynı sey oluo lütfen cozumunu bilen birisi warsa yardım etsin:s
ayrıca cfosspeed demeyin cunku yuklenmio makinaya hata verio o program neden bilmiorm ama boyle..
ilgilenenler icin simdiden tesekkurler..

aynen banada oluoo bilen warsa ltfn yardım??

düşük id alıyorsunuz ama yüksek id almayı açıklayan biri olursa memnun oluruz

modemini söylersen yardımcı olabilirim

usta onun nedenini bi yerden duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum türk telekom bazı yerleri güya yasakaldı yaa müzik veya video indiriminde sadece lime wire çalşıyo diğer programalr hiç bi işe yaramıyo hadi böle bişi yaptıalr diyeleim amaçalrı ne acaba.. :p

Serverlardan Düşüyor Olabilirsiniz..Dikkat Etmemiş Olabilirsin Belki..
Seçeneler-Bağlantı-Koptuğunda Yeniden Bağlan Seçeneğini Aktif Edin..

Programda Upload Kısıtlaması Yapmayın..Ne Kadar Upload Ederseniz O Kadar Kişi Sizi Tanır..Ne Kadar Kişi Sizi Tanırsa Sıralamada Hızlıca Yükselirsiniz..Yani Download İçin Çok Beklemessiniz..

Ayrıca Kullandığın E-Mule Sürümünü Öğrenebilirmiyim..Eğer Yasaklı Bir Sürüm Kullanıyorsan..Download Yapamassın..

Geri