emule önizleme yardım

oldman

New member
Reaction score
0
yardım edecek kimse yokmu?

merhaba arkadaşlar ben emule v.045b(E-MuleX) kullanıyorum.daha önce indirdiğim filmlerin yaklaşık 40-50 mb'ı indiğinde filmleri önizleme yapabiliyordum.şimdi çoğunlukla 400 mb'ın üzerinde indiğinde önizleme oluyor.herhangi bir ayar ya da sürüm değişikliği de yapmadım.daha kısa bir sürede önizleme için ne yapmam gerkiyor. şimdiden teşekkürler...

yardım edebilecek kimse yok mu?

hangi programı kullanıyosun önizleme için ?

sevgili sir-ed teşekkürler sorun çözüldü.bu arada vlc kullanıyorum ama sormak istediğim başka bir şey var.daha önce indirdiğim bazı dosyalardan bazen bilgisayar reset atınca indirme listesinden siliniyor ancak temp dosyasında kalıyor.bu dosyaları indirme listesine nasıl ekleyeceğim.

tekrar ekleyemeyeceğinizi sanıyorum..bu tür sorunlar indirme yöneticisi kaynaklıdır..en garanti yol , programı kaldırıp tekrar kurmaktır...benim tavsiyem Darkmule...teşk

darkmuleyi daha önce denemedim.detaylı bir bilgi verebilirmsin ya da alabileceğim bir adres.bu arada daha kısa sürede önizleme için 'birinci ve sonuncu iri parçayı indirmeyi dene' seçeneği işaretlenmeli.yazmayı unuttum...

1. ionix modu tek geçerim 29-30 ile indiriorum 256ile....
2.makina reseti yiyince emule config ayarlarında bi problem var demek adam gibi yedek alması için ayarla ayrıca güvenlik olayını her zaman yapsın ayarlardan yaparsın bunları
3.eğer halen gitmişse temp lerin olduğu klasör kontrol et bakalım ayrıca emule medic programları felan var ordanda düzenlersin istersen.
4.önizleme içinde emule içinden önizleme yapmasını bekleme aç vlc yi hangi part sa aç izle indirdiği kadarını ister 1mb inmiş olsun ister daha çok yoksa emule de önizleme çıkana kadar baya bi zaman geçio :)

Geri