Emulation bölümüne modelatör adayıyım

hocam 1. maddeyi bi daha oku isteersen :)

-1 hocam yenisin paylaşımın yok ilerde olabilir ama :)
çook ilerde :)

inşallah olursun kimbilir belki bugün belki yarındanda yakın
Türk, Ögün,Çalış Güven..

hayatta En Son Ölen Şey Umuttur..umudunu Yİtİrme Olursun..:)..kurallari Bİr Daha Oku...anlamaya ÇaliŞ

yaaa arkadasım sen buraya ne verdinki şimdi almak istiyorsun ... once bişiler ver sonra gereken yapılır zaten ;)

ben ordan modluğumu aldırdım zaten,

seni tanıorum abi,bilgin yeterli güvenilir bi kişisin,

ama sadece benim + vermem ile olmuor,

bu yüzden bana kazandırdığın güveni siteye kazandırıp-paylaşımlarını arttırırsan tabiki mod olabilirsin..

biohazard desteğini vermiş asistan modluk için ,,

benim kendi düşüncem ,,zaten bizim emulasyon bölümü kusursuz ,,yani eksik çok az şey var ,,her türlü anlatım zaten muvcut ,,,bi de net te var olan her türlü emulasyon ile ilgili döküman var zaten bölümde ,,bunlara bakarak zaten paylaşım az oluyor ,,
işte sorular olabiliyor ,,bazıları kuramıyor oyunları onların soruları oluyor,, arkadaşımız DaDoPuRsO o bölümde de bana göre hakkını verir ,,

ondan asistan modluk için +1 ,,,bazı arkadaşlar yazmıs paylasım paylasım diye ,,yaww paylaşcak bi şey kalmadıki emulasyon bölümü için ,,her şey var ,,,olmayan şey yok gibi bi şey

dHipfR££z£' Alıntı:
önce bi moderator yazmayı ögren laaaaa :D:D:D modelator diil moderator

kardeşim Lütfen çocukça şeyler yazmayın,

burda ciddi bişey söz konusu,

iLLa polemikmi yaratmak istiosunuz..istiosanız yaratırız..

Paylaşım Paylaşım Paylaşım mesaj sayısı bence hıc onemlı deıl snı yucelten paylasımların olmalı uzgunum -1

daha çok çalışman gerek çoooooooook

Dostum benm gibisin aynı bende ilk mod luk konusu açtıgımda 130 msj ım wardı :D 870 küsr mesajda amod oldum.. sende güvenini kaybetme orda paylaşımlarını göster. olursun dostum.. şimdlik <<<<<0>>>>>

hakkatende erken daha mesaj sayın bile 100 diil dimi?

Geri