Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Diyarbakırspor maçı sonrası dün kendisine G.Saray forması atılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!..
Emre 3-1 kazandıkları maçla ilgili olarak “Diyarbakırspor maça istediği gibi başladı. Biz de birazcık uzun bir mesafede oynadık. Bu da rakibin istediği bir şeydi ama daha sonra oyunu daralttık. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.
Sarı lacivertli oyuncu, Diyarbakırspor taraftarının taşkınlıklarıyla ilgili olarak ise “Saha dışı olaylar gerdi ortamı. F.Bahçe’yi bu kadar düşman görmeleri buna yol açmış olabilir” diye konuştu.
Emre, dün havaalanında kendisine G.Saray forması atılmaısyla ilgili bir soruya ise şu yanıt verdi:
“Dün ben hiçbir şey görmedim. Ben öyle bir şey görmedim. Arkamdan belki bir hareket yapmış olabilirler ama fark etmedim. Suratıma forma atmışlar diye gazetelerden okudum. Benim böyle bir olaydan hiç haberim yok. G.Saray taraftarının da bu şekilde davranmasını normal karşılıyorum. Onların da benden beklentileri vardı ama ben tercihimi bu yönde kullandım. 2 sene oldu Türkiye’ye döneli ama yine de bu tür olaylar oluyor. Ben sabırlı davranıyorum bu konuda.”
maraton.com.tr