Emre'ye G.Saray formalı protesto

mchasso

New member
Reaction score
0
o0b28m.jpg

Yarın oynanacak Diyarbakırspor maçı için bu şehire giden Fenerbahçe kafilesini karşılamaya gelen taraftarlar arasında bulunan bir kişi, futbolcuların otobüse bindiği bir sırada Emre Belezoğlu'nun üzerine Galatasaray foması fırlattı.

Protestocu genç bu arada hakaret ederken, Emre ise tepki vermeden otobüse bindi. Yere düşen forma görevliler tarafından alınırken, genç ise kafilenin bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

Kaynak:Hürriyet.com

HaLa bu durumu kabuLLenemeyen hazımsız insanLar war mı ya!

Adamdaki kuyruk acısı çıkmak bilmemiş demekki:D

emre-karsilama-16439_501.jpg

Öyle bir şok yaşadı ki!

Diyarbakır'da Emre Belözoğlu'na şok karşılama

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Pazartesi günü deplasmanda Diyarbakırspor'la karşılaşaşacak olan Fenerbahçe kafilesi kente geldi.

Sarı lacivertli taraftarlar futbolcuları coşkuyla karşılarken, Emre Belözoğlu büyük bir şok yaşadı.

Havaalanından en son çıkan oyunculardan olan Emre Belözoğlu'nun suratına Galatasaray forması fırlatıldı.

Yere düşen forma görevliler tarafından alınırken, genç ise kafilenin bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

BÖYLE ŞEYLERİN HALA YAŞANMASI UTANÇ VERİCİ

adam Emreyi sevdiği için imzalasın diye atmış

adam fox tvye konuştu ben duydum

ya anlamadıgım gs forması olabılır nıye olmasın hıcmı yok gs li emreye tutkun olan futbolu ortada yoruma gerek varmı yok ama bu olayı abartanlar bence kıskanıyor gıbıme gelıo

Ya bu günki maçı izledikten, bu diyarbakır seyircisi ile futbolcularının çirkefliklerini gördükten sonra o forma olayı yağmurun bir damlası gibi

Birileri bunlara futbolun ne olduğunu başka türlü anlatmış

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Diyarbakırspor maçı sonrası dün kendisine G.Saray forması atılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!..

Emre 3-1 kazandıkları maçla ilgili olarak “Diyarbakırspor maça istediği gibi başladı. Biz de birazcık uzun bir mesafede oynadık. Bu da rakibin istediği bir şeydi ama daha sonra oyunu daralttık. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Sarı lacivertli oyuncu, Diyarbakırspor taraftarının taşkınlıklarıyla ilgili olarak ise “Saha dışı olaylar gerdi ortamı. F.Bahçe’yi bu kadar düşman görmeleri buna yol açmış olabilir” diye konuştu.

Emre, dün havaalanında kendisine G.Saray forması atılmaısyla ilgili bir soruya ise şu yanıt verdi:

“Dün ben hiçbir şey görmedim. Ben öyle bir şey görmedim. Arkamdan belki bir hareket yapmış olabilirler ama fark etmedim. Suratıma forma atmışlar diye gazetelerden okudum. Benim böyle bir olaydan hiç haberim yok. G.Saray taraftarının da bu şekilde davranmasını normal karşılıyorum. Onların da benden beklentileri vardı ama ben tercihimi bu yönde kullandım. 2 sene oldu Türkiye’ye döneli ama yine de bu tür olaylar oluyor. Ben sabırlı davranıyorum bu konuda.”

maraton.com.tr

çocuğun biri atmış ve emrenin geseye dönmesini istiyorum diyor tvde çocukça bir şey bu ya bu emre için de tüm futbolcular için de bir meslek ya para kazanıyorlar ailelerini geçindiriyorlar 35inden sonra bu adamları yüzde doksanı işsiz dolaşacak tabiki çok para kazanmak isteyecekler bu bir meslek kim daha fazla öderse o takımda oynarlar bunu insanlar anlamalı

Geri