Emre'nin Galatasaray'a transfer maliyeti açıklandı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Emre'nin Galatasaray'a transfer maliyeti açıklandı

13 yaşındayken Atışalanıspor'da keşfettiği Emre Çolak'ı Aslan'a kazandıran eski alt yapı hocası Recep Yazıcı, genç oyuncunun transferini anlattı.
emre-colak.jpg

Yazıcı, Galatasaray'ın alt yapısı ile Atışalanıspor'la hazırlk maçı yaptıklarını belirterek, "Emre daha 13 yaşında olmasına rağmen ayağına inanılmaz hakimdi. Maç boyunca kendisini beğenerek izledim" dedi.

ÖNCE VERMEK İSTEMEDİLER

Rakip takımın antrenörü Emin Tetikli'den Emre'yi istediğini vurgulayan Yazıcı, "İlk önce vermek istemedi. Baktım ne topları, ne de soğuk havalarda giyecekleri malzemeleri var. Genç oyuncuya karışılık 20 kaban, 5 tane de futbol topu teklif ettim. Tetikli 'Tamam' yanıtını verince, Emre de G.Saray'da top koşturmaya başladı" ifadelerini kullandı.

başarılı olacak yeteneğe sahip şımarmaz umarım

Bence biraz Bady yapsa vücut roparlanır çok cılız olması onun için handikaptır.

Atışalanı'nda oturan biri olarak ve bir kaç kez Atışalanıspor antrenmanlarına katılmış biri olarak hem Mehmet Emin Tetikli'yi hem de Emre Çolak'ı tanıyordum. Durum gerçekten de dedikleri gibi. 5 top verince kabul edebilecek durumdalar. Altyapılara ve amatör takımlara biraz daha ilgi göstermeliyiz. En büyük yetenekler oradan çıkıyor sonuçta.

Şans her zaman her yeteneğin eLinden tutmuyor.. Bu tür oyuncuLar Türkiye'nin çoğu mahaLLesinde çırakLık yapıyor..

Adam OLacak Çocuk =) GeLeceği ParLak Kendini Bozmazsa =)

Geri