Emre'den Tjikuzu'ya küfür!

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
"Dünya Kupası'nın finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu."

126960.jpg

İstanbul BŞB.-Fenerbahçe maçı 2-0 olduktan sonra ev sahibi takımdan Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün Fenerbahçeli futbolcuları çileden çıkardı.. Vatan gazetesinde yer alan haberde; saha içinde görevli foto muhabiri Halid Kayacan’ın bildirdiğine göre Emre'nin, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak "Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu" şeklinde küfrettiği belirtildi. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan Gönül, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti.

HTSPOR

Bu adam Fener'in de Türk futboLununda başına beLa ya..Küfür'den doLayı büyük bir ceza geLsede akıLLansa

anLamıyorum kardeşim adam istediği gibi pas atar,neymiş LincoLn topu sektiriyormuş..
tamam senin için sinir bozucu oLabiLir ama adamın işi o,yeteneği var yapabiLir..
SANANE!
kimse sana niye uzaktan vuruyon a.. diyor mu?
yada abanmak yok Lan diye bi itirazLa karşıLaşıyor musun..
bu ne mantıktır böyLe ya..

emre dhalen mahalle macında hıssedıor kendını galıba;)

yazıklar olsun fenerbahçeye yakışmayan bir futbolcu........nede olsa galatasaray

yazıklar olsun fenerbahçeye yakışmayan bir futbolcu........nede olsa galatasaray

Doğuştan Fener'Liyim dediğinde sezon başında seviniyordu FenerLiLer,Ne oLduda nefret ediLdi Emre'den..Ozamanda dedim şimdide diyorum bu adam TÜrk futboLunun başına beLa.Bundan sonra oynuyacagı en büyük kuLüpte Fener'dir..Serhat , Tümer gibi oLucak sonu.

Emre gibi avrupada top kosturan bir futboLcuya yakısmadı. . .
Yönetimin gerekeni yaptı zaten birkac haftadır bu agresifLik wardı emre de
Hareketin tekrarLanmamasını umut ediyorum

bu adam karaktersizin önde gideni zaten,ingiltereden geri geldiği güne ve getirenlere lanet olsun...

boş yere aldık zaten bi varlığı varmı maclarda

Geri