Emre'den itiraflar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kRuMp

murcielago
Reaction score
0
Fenerbahçe´ye para için değil, Aziz Yıldırım faktörü nedeniyle geldiğini söyleyen Emre, "Kronik bir sakatlığım yok. Medya ile uzlaşmak isterim, ama bazıları işi içinden çıkılmaz hale getiriyor" dedi.
Kazandığım para aynı’Sarı-Lacivertli ekibin tartışılan futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Alt Yapı Derneği’nin yayınladığı ‘Koşan Adam’ Dergisi’ne ilginç açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye para için değil, Aziz Yıldırım olduğu için geldiğini belirten milli futbolcu, şu görüşleri dile getirdi: “Aynı parayı İngiltere’de kazanıyordum. Aziz Başkan ve doğuştan Fenerbahçeli olduğum için bu tercihi yaptım. Kronik bir sakatlığım söz konusu değil. Öyle bir şey söz olsaydı, Fenerbahçe gibi büyük bir camia beni almazdı.”

‘8-9 yıl daha oynarım’
“Mevki olarak saha içinde bana sunulan serbestlik, tabii ki bir Alex kadar değil, daha sınırlı. Defansif anlamda görevim, önde oynayana göre daha ağır. 8-9 yıl daha oynamak niyetindeyim. Sevdiğim olduğu kadar sevmediğim medya mensubu da var. Ama ben onlarla da konuşarak uzlaşmak isterim. Ancak öyle şeyler yazılıp çiziliyor ki, işi içinden çıkılmaz bir hale getiriyorlar. Milli maçta medyaya yaptığım kol hareketi için özür dilerim ve içlerindeki düzgün insanların hatırına pişmanlığımı dile getirdim.”

kaynak

emre fenerbahçede oynarsa milli takıma hiçbir yararı olmaz bence 8-9 yıl daha oynıcaksa avrupaya gıtsın daha geniş yer bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri