Emre'den hayır yok

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
f1kqpk.jpg

Fenerbahçe’nin bu sezon büyük umutlarla transfer ettiği Emre Belözoğlu’nun tedavi süresi uzadı...

Emre’nin baldırındaki sakatlıktan dolayı üç maç daha sahalara çıkmasının mümkün olmadığı belirlendi.

Kocaelispor maçında oynamasına izin verilmeyen oyuncunun en azından üç maçta forma giyme şansı bulunmadığı, oynadığı taktirde sakatlığının ilerleyebileceği bildirildi.

Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından birisi olan Gökhan’ın da Kocaelispor maçında forma giyme şansının çok zayıf olduğu bildirildi.

Bir süredir tedavi olan ve sakatlığı nedeniyle milli takımdan da çıkarılan Gökhan’ın, bir sonraki maç olan Arsenal karşılaşmasına kadar iyileşmesi umuluyor.

internethaber​

GS nin bedduası var onda :) hadi hayırlısı

Kötü Olmus acınızdan

Ulan Aziz ben sana ne diyeyim şimdi.Ne desem haklıyım aslında.Geçen sezon hesapladım Fenerium'dan tam 747 YTL'lik alışveriş yapmışım.Biz klübe para kazandıralım sen git salak gibi yani en gerizekalı bir aptalın dahi yapmayacağı şeyi yap.Emre'yi hemde sakat sakat al.Bu sezon artık alışveriş yapmayacağım.Mazallah alırsak bu sefer Şaban Şükürü getirirsin....

Ben şahsen bu cahil halimle(yani yöneticilik yapmadım transfer yapmadım) bu emreyi 100 yıl geçse bedava verseler takıma almazdım bu halini biliniyordu FENER e yazık oldu 1 yıl daha uçtu gitti malesef.....

Geri