Emre'den hakeme: Sen karışma!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
haber_ic_167941.jpg

F.Bahçe kaptanı Emre, tartışmayı bitirmek isteyen hakemin elini itti ve ilginç bir harekette bulundu.

Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçının 4. dakikasında Emre Belözoğlu ile Barış Ataş arasında öyle bir olay yaşandı ki hakem Suat Arslanboğa bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kanarya’nın kaptanı, kendilerini ayırmaya çalışan hakemin elini iterek “Sen karışma” tarzı hareketlerde bulundu. Hakembu harekete tepkisiz kaldı.

Bu arada Emre önceki gün havaalanında G.Saraylı bir taraftarın gösterdiği tepki için “Bu şekilde davranılmasını normal karşılıyorum. Türkiye’ye dönüşte onların benden farklı bir beklentisi vardı ama ben tercihimi böyle kullandım” diye konuştu.

Kaynak : Habertürk

emreyı fenerde bıtırmek ıstıyorlar amacları bu cok ıyı oynuyor ve uzerıne gıttıkce sınırlenıyor oda gunumuzde futbol anlayışı bu

YazıkLar oLsu böyLe basına maçın içine etmiş hakem futboLcuLarımıza düşman
muameLesi yapıLmış.Hakemde buna izin vermiş.Saha çöpLüğe dönene kadar anons yaptırmayan
bir gerizekaLı hakem var.AdamLar emre'nin hareketini haber yapıyor. . .

hakem daha genç ve çok acemi olduğu için bu tür davranışlar o durumda olabilir. (yanlış anlamayın doğrulamıyorum), daha tecrübeli bi hakem olsaydı emre oyundan atılmıştı..

dikkat ediliyorsa hep cok iyi oynadıkça haberler çıkıyor ve olaylar oluyor bunun nedeni apaçık ortada emreyi bitirmek amaçları

Hakem kesinlikle 10 numara Fenerbahçe düşmanıydı
Böyle hakeme az bile yapmış

Ne Diyorsunuz Siz ya ? O hakem olmasaydı maç 2-0 Biterdi. Ben hakem fb yi tuttu diyorum şunlara bak. Doğru her maçı sizin lehinize yapması lazım. Şerefli adam Tarafsız yaptı . Tazemeta nın pozisyonu ofsayt deildi ve maç kesin 2-0 olacaktı. Emre ye gelince Neden o hakem Emre sarı göstermedi ? Ben gördüm o pozisyon. Diyabakırspor lu biri olsaydı acaba Kart vermiyecekmiydi ? Ama emre ye Vermedi. Çünkü Fenerbahçe Emin olun ki Ne eder Ne yapar o adamı batırırdı. kusra Bakmayın Ama son yıllarda Hakemler hep sizden yana. Bi de Hakem f.bahçe karşıtı diyosunuz. Doğru Semih e Yapılan penaltı dedildi Tazemeta ofsayt deildi. Ama Ferneliler içinDaha fazlası lazım !

Mert sakın ol kardeşim :D Emre'nin orda yaptığı yanlış bi hareketti ve kart gerektirirdi kesinlikle . Ama genel anlamda berbat bi hakemdi .

Maçın hakemi kötü bir hakem,hatta ezik bir hakem maç kaLdıramıyor..
ama şöyLe bir şey var geçen sene CarLos da yapmıştı aynı hareketi hakeme 'saLak' diyen bi hareket aynısını Santos da yaptı ama onLar görüLmeyince şikayet ediLmiyor..

Emre'ye geLince G.Saray'dayken Uefa finaLini kaçıracak kadar afedersiniz hırsının kurbanıydı kendisi..

Ne Diyorsunuz Siz ya ? O hakem olmasaydı maç 2-0 Biterdi. Ben hakem fb yi tuttu diyorum şunlara bak. Doğru her maçı sizin lehinize yapması lazım. Şerefli adam Tarafsız yaptı . Tazemeta nın pozisyonu ofsayt deildi ve maç kesin 2-0 olacaktı. Emre ye gelince Neden o hakem Emre sarı göstermedi ? Ben gördüm o pozisyon. Diyabakırspor lu biri olsaydı acaba Kart vermiyecekmiydi ? Ama emre ye Vermedi. Çünkü Fenerbahçe Emin olun ki Ne eder Ne yapar o adamı batırırdı. kusra Bakmayın Ama son yıllarda Hakemler hep sizden yana. Bi de Hakem f.bahçe karşıtı diyosunuz. Doğru Semih e Yapılan penaltı dedildi Tazemeta ofsayt deildi. Ama Ferneliler içinDaha fazlası lazım !

BunLarı yazdığına göre muhtemeLen sadece maçın özetini izLedin.
Eğer tamamını izLemiş oLsaydın.Fenerbahçe'nin veriLmeye fauL'Lerini
diyarbakırsporLu oyuncaLara veriLmeyen kartLarı görürdün.HakemLer hep bizden yanaymıs.O yüzden fenerbahce her sezon 3-4 penaLtı kazanırken G.Saray da bu sayı en az 2 katı oLuyor.Durum böyLe ama hep hakemLer feneri tutuyor.
Tutturmusunuz bir Aziz maç aLıyor diye gidiyor.

hakem fenerli futbolculardan biri ölmediği sürece oyunu durdurmadı sahaya nerdeyse el bombası atacaklardı ama hakemin umrunda bile deildi tam bi gerizekalı hakemdi yada daha doğrusu tam bi fener düşmanıydı umarım lig sonuna kadar bi daha görev almaz hiç bi maçta

Fenerbahçe-Diyarbakır maçı sende niye bu kadar hararet yaptı anlamadım.Hakem her iki taraf içinde düzgün kararlar vermedi.Fenerbahçeye yapılan haksızlığıda böyle savunuyonmu sen?

Herkez kendi takımıyla ilgilensin.Burayada yorum yapacaksa polemik yaratacak mesajlar atmasın.Bu kadar dert olduysa başına Federasyona bi mektup yaz burası yeri değil.Ayrıca maçın üstünden 4 gün geçmiş daha bu maç konuşuluyo.

Hakemler hep sizden yana diyonuz da varmı kanıtın yoksa atıp atıp tutuyonmu?

Eline klavyeyi alan ilk önce buraya koşuyo ne hikmetse.Ve Fenerbahçenin yaptığı herşey okadar çok ilginizi çekiyoki burdan çıkmıyonuz.

BunLarı yazdığına göre muhtemeLen sadece maçın özetini izLedin.
Eğer tamamını izLemiş oLsaydın.Fenerbahçe'nin veriLmeye fauL'Lerini
diyarbakırsporLu oyuncaLara veriLmeyen kartLarı görürdün.HakemLer hep bizden yanaymıs.O yüzden fenerbahce her sezon 3-4 penaLtı kazanırken G.Saray da bu sayı en az 2 katı oLuyor.Durum böyLe ama hep hakemLer feneri tutuyor.
Tutturmusunuz bir Aziz maç aLıyor diye gidiyor.

Tabi Tabi Siz kesin haklısınızdır. maçı Ligtv Den izliorm evde vaR ! Nedense Fener e Ne yaptılar anlamadım. Taraftarlar atıyorlarda Hakem napsın ? Semih orda istese zıplayabilir ? Ne yaptı Hakeme hı ? Emre nin Yaptığı harekete Başka bir hakem olsa sarı kart verirdi. Ama Siz alışmışsınız tabi sürekli düdükler lehinize Çalacak. kolay gelsin!

Fenerbahçe-Diyarbakır maçı sende niye bu kadar hararet yaptı anlamadım.Hakem her iki taraf içinde düzgün kararlar vermedi.Fenerbahçeye yapılan haksızlığıda böyle savunuyonmu sen?

Herkez kendi takımıyla ilgilensin.Burayada yorum yapacaksa polemik yaratacak mesajlar atmasın.Bu kadar dert olduysa başına Federasyona bi mektup yaz burası yeri değil.Ayrıca maçın üstünden 4 gün geçmiş daha bu maç konuşuluyo.

Hakemler hep sizden yana diyonuz da varmı kanıtın yoksa atıp atıp tutuyonmu?

Eline klavyeyi alan ilk önce buraya koşuyo ne hikmetse.Ve Fenerbahçenin yaptığı herşey okadar çok ilginizi çekiyoki burdan çıkmıyonuz.

Evet Aslında ben fenerbahçeliyim ama çaktırma . Sevgi Pıtırcığı Sizde Gs bölümüne mesaj atıosunuz Biz bişi diyor muyuz ? Hem fedarasyonu sana sormam Sayın Yetkili bey . Tazemeta nın pozisyonu ofsayt deildi bu 1. Semih Zıplasaydı hiç bişi olmazdı bu 2.

Maçın tamamını izledim hakem resmen Fenerbahçe tarafını tuttu. Fenerbahçe kazansın diye elinden gelen her türlü gayreti gösterdi, yoksa Fener ordan puan çıkaramazdı.

Evet Aslında ben fenerbahçeliyim ama çaktırma . Sevgi Pıtırcığı Sizde Gs bölümüne mesaj atıosunuz Biz bişi diyor muyuz ? Hem fedarasyonu sana sormam Sayın Yetkili bey . Tazemeta nın pozisyonu ofsayt deildi bu 1. Semih Zıplasaydı hiç bişi olmazdı bu 2.

Posta mesaj atmak başkadır ortalığı karıştırmak başkadır.

Ortalığı karıştırmadan istediğini yaz.Karıştırırsanda cevabını fazlasıyla alırsın.

Ben karıştırırsam sende cevabını fazlasıyla ver.Elinden klavyeyimi aldılar.

Semih zıplasaydı boş kaleye golü atacaktı yani değişen bişe olmadı.

Tazemetada golü %100 atacak die birşey yoktu.O yüzden boşa nefesini tüketme.Olan olmuş biten bitmiş herkez uefa maçlarını beklio siz daha Diyarbakır maçını tartışıyonuz.

bende gsliyim ama fenerin diyarbakırı yendiğine çok sevindim iyi olmuş yenilirler böle işte bide diyarbakırlılar kavga çıkardı ne kadar cahilce

Geri