Emre Veda Etti

admiral

New member
Reaction score
0

Şike soruşturmasında kapsamında Çağlayan Adliyesi’nde görülen duruşmaya eski Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu geldi. Aziz Yıldırım'a sarılarak hasret gideren Belözoğlu, bir süre Yıldırım ile sohbet etti.

Emre Belözoğlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım da konuşmasında şu sözlerine yer verdi:

"Emre vedalaşmaya geldi. Helallik almaya geldi, kendisi bizim kardeşimizdir. Emre şanlı Fenerbahçe tarihindeki yerini aldı, başarıyla temsil etti. Gitmesi Emre için de Fenerbahçe için de hayırlı oldu. Her şey için kendisine teşekkür ederiz."

Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, Çağlayan Adliyesi'ne gelerek Aziz Yıldırım'a ve diğer yöneticilere veda etti. Adliye çıkışında Emre Belözoğlu şunları söyledi:

"Elimden geldiğince 4 sene bu büyük camiaya hizmet etmeye çalıştım.4 sene önce Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde insanlar benim Galatasaray kökenli olduğumu düşünüp tepki gösterdi ama bana en çok destek veren Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım oldu. Taraftarımızdan ricam onlar da haklarını helal etsinler. Tesislere uğrayıp arkadaşlarımla da vedalaşıp İspanya'ya gideceğim. İnşallah Türkiye'ye geldiğimde Aziz Başkan ve diğer ağabeylerimiz dışarı çıkmış olur. Ailelerine ve sevdiklerine kavuşurlar inşallah. Bana bugüne kadar destek olan, emeği olan herkese teşekkür ediyorum, herkes hakkını helal etsin. Aziz Başkanı tanımak gerekiyor. Ben de kendimi şanslı hissediyorum onu tanıdığım için. Sporu çok seven ve hayatını adamış kişi, çok ender şahsiyetlerden biri Aziz Yıldırım benim için. Kolay olmadı ayrılık. Zaten yokluğunu bu sene çok yaşadık. Buraya gelmem gerekiyordu. İnanıyorum ki bu ay da dışarı çıkacaktır. Ben buraya geldiğimde Yıldırım ailesi bana sahip çıktı. Onların bana verdiği desteği, ağabeyliği hayatımın sonuna kadar unutmayacağım"

[video=Emre'den Aziz Yıldırım'a Veda!]12172[/video]

Geri