Emre, performansını F.Bahçe'ye borçlu

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
emre.jpg

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun performansı son haftalarda giderek yükseliyor. 2009 yılında Sarı-Lacivertli ekibin oynadığı tüm maçlarda forma giyen Emre, özellikle Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor maçlarında mükemmel bir oyun sergiledi.

Fenerbahçe'nin yenildiği Gençlerbirliği karşılaşmasında dahi ayakta kalan birkaç futbolcudan biri olan tecrübeli oyuncu, eskisi gibi sık sık sakatlandığı dönemi de atlattı. Yavaş yavaş hünerlerini göstermeye başlayan ve Fenerbahçelilerin de büyük beğenisini kazanan Emre Belözoğlu, bu işin sırrını açıkladı. Başka bir takımın masörüyle çalışmaya başladığı şeklinde medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten 29 yaşındaki yıldız, "Fenerbahçe'ye transfer olduğumdan bu yana tüm sağlık sorunlarımla, kulüp doktorumuz ve diğer yetkililer ilgileniyor. Ben, Fenerbahçe Sağlık Kurulu'na emanetim." dedi. Fenerbahçe'de şimdiye kadar arka adalesinde bir sorun yaşadığını anlatan Emre, şöyle konuştu: "Şimdiye kadar burada arka adalemde bir sorun yaşadım, o da mümkün olan en kısa sürede tedavi edildi. Benim Fenerbahçe Sağlık Kurulu ile bir sorunum yok ki, başka yerlerde çare arayayım. Sağlık kurulu başkanımız, kulüp doktorumuz, masörler, egzersiz ve tedavi uzmanları ile fizyoterapistler hepsi işinde profesyonel, bilgili, deneyimli kişiler. Benim başka yerlerde çare aramama ya da başka bir kulübün masörüyle çalışmama gerek yok."

Bu arada, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara ile ilgilendiği iddia edildi. Transfermarketweb.com'un haberine göre, Sarı-Lacivertli kulüp, Trabzonspor'un 28 yaşındaki oyuncusu Yattara'yı almayı planlıyor. Söz konusu haberde, Trabzonspor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Yattara'nın, Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve Avrupa'nın önde gelen bazı kulüpleri tarafından izlenen Daniel Güiza'nın yerine transfer edilebileceği öne sürüldü. Öte yandan, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Süper Lig'de Kayserispor ile yarın oynayacakları maç için dün Kayseri'ye gitti. Ballı, açılışı yapılacak Kadir Has Stadı'nın saha ve zeminini incelemek amacıyla Kayseri'ye takımdan ayrı olarak 1 gün önce giderken futbol takımı ise bugün Kayseri'ye hareket edecek.

Fener, Kadir Has'ı beğenmedi

Fenerbahçe Kulübü'nün resmî internet sitesinde yapılan açıklamada, yönetim kurulu kararıyla, idari menajer Volkan Ballı'nın dün sabah Kayseri'ye giderek Kadir Has Stadı'nda inceleme yaptığı belirtildi. Açıklamada, "Sayın Ballı'nın incelemeleri neticesinde, zeminin henüz oturmadığı, sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiği ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin gerekli mercilere bildirimde bulunulmuş ve bu konudaki kaygılarımız iletilmiştir." denildi.

Geri