"Emre Fenerbahçe'yi tutuyordu"

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi
23u7faa.jpg

"Emre Fenerbahçe'yi tutuyordu"
Yıllarca Galatasaray'ın başarısı için ter döküp Avrupa'ya gittikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olunca, "Doğuştan Fenerbahçeli'yim" dediği için Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Emre'ye, eski takım arkadaşı Hasan Şaş'tan aklama.

Şaş, Kanaltürk Televizyonu’nda yaptığı açıklamada, futbolcular olarak kendi aralarında, hangi takımı tuttuklarını birbirleriyle paylaştıklarını ifade ederek, "Emre de o zamanlar aramızda yaptığımız konuşmalarda, bana Fenerbahçe'yi tuttuğunu söylemişti" dedi. Hasan Şaş, Fenerbahçe'den teklif aldığını ancak Galatasaraylı olduğu için gitmediğini sözlerine ekledi.
02.09.2009
Kaynak : Fanatik

Profesyonel oyuncu ne diyeyim. Zamaninda balic daha beterini yapmisti sonra gitti pasalar gibi galatasarayda oynadi agzimi bile acmadim. Simdi bu konu icin agzini acanlarada susmalarini tavsiye ederim ;)

:) emre aydına gelse ne feneri yaf ben aydınsporluyum der :) aydın yerine başka bişey yazacaktım da boşver dedim :) emre avrupada oynadı avrupalı o :p

Hasan Şaş'a geçen sene G.Saray taraftarı büyük ayıp yapmıştır,ısLık,küfür vs.
Hasan da bunun acısını çıkarıyor.. Bu kadar..

AkLımadakini yazmıssn.ßnde FenerbahceLiyim ama hasan sas qaLatasaraya karsı olan hıncını ßu tür acıkLamaLarLa yapıor

Emre yi boşverin hic kimse TOPUZ gibi olamaz:D

o zaman topuzunda onu yapması gerek ama paraları alınca şartlar değişiyor nedense :D ıslığa hareketlere gerenk yok kısaca..

Geri