"Emre bitti, sırada Arda var!"

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü.

aoxr2g.jpg

EDU NUMARA DEĞİŞTİRDİ...
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, forma numarasını değiştirerek MTK Budapeşte maçına 4 numaralı yeni formasıyla çıktı.

AA

Zuaaahahahaha :hhmanD

nah yazıom arda gelir ama maketi gelirr

basına inanma gözünle gör inan kulağınla duy inan ok

babayı diyen :D doğru dimiş gibim sankii

nah yazıom arda gelir ama maketi gelirr

basına inanma gözünle gör inan kulağınla duy inan ok

babayı diyen :D doğru dimiş gibim sankii

Basında cıkmadı
taraftarlar(!) pankart açmış :)

bu arada 4 numarayı giyen yokmuydu sizde?

Türkiye kupasının maketini aldığınız gibi.. Arda nında bişeylerini alırsınız ancak...

Arda feneve gidecek kadar namussuz şerefsiz değil...

Adam sakatlıktan kurtulup top aynamayadıktan sonra fener emrenin alayını alsa ne olucakki. Bir hafta oynar 5 hafta sakat yatar.
Arda'ya gelince Şu an Arda yıldızlığa yeni adım attı. Kariyer grafiği hızla yükselmekte. Bu durumda olan bir oyuncu hangi takımda oynarsa oynasın harcanıyorum ben burda demez ki zaten Türkiyenin en büyük futbol klüplerinden biri olan Galatasaray da oynuyor. Bu yüzden fenerbahçeli arkadaşlara söyleyeceğim siz daha çok beklersiniz.

Ardada öyle Diyodu Zaten

Havada Bulut Ardayı Unut!!!!!!!!

Arda geçen sene gece klüplerinden çıkmıyodu.Bu sene ne yapacak bakalım.

Emre işini yapsın sakatlansın daha iyi.bugun oyuna girdiğinde de tribünleri fazlasıyla heyecanlandırdı..

Ayrıca kanatlarımızda bir sıkıntı yok cayır cayır çalışıyo maşallah..

Fener'den Gs'a,Gs'dan Fener'e giden bir oyuncu için ''şerefsiz'' demek kişide yarattığı tahribatı göz önüne seriyo ve kendisini küçültüyo..Maketlere gelecek olursak onlarla işi olan biz değiliz sizsiniz :goz:

profesyonel olarak transfer olan bir futbolcuya şerefsiz demek en büyük şerefsizliktir şerefsiz ne demk anlamını da bilmiyor demekki kimsi ayrıca bırakında buna 2 klup ve arda karar versin burda ne yaparsanız yapın kimsenin umrunda değil ayrıca "Fenerbahce Carlosun posterini alır" diyen bir zihniyetin taraftarları şimdide maketini alır diyorsunuz :D

fener alır ardayıda alır ya neden olmasın ne zaman arda 35 yasını doldurur o zaman aloır ıste arkadasalr

ßir FenerbahçeLi oLarak Konuşuyorum bir LincoLn yada Ümit Karan oLsa RahatLıkLa geLir Fenerbahçeye.Fenerbahçe bu futboLcuLarın Gsden aLdığı paradan ßiraz daha fazLasını WersinLer Uça uÇa geLir bu 2 FutboLcu ancak Arda için bu kısas GeçerLi değil.O Para aşığı değiL Gs aşığı.Çok ßüyük ihtiMal oda Hakan Şükür gibi uzun seneLer GS formasını TerLetecek...=)​

Geri