Emre askere gidiyor

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
Emre askere gidiyor

Fenerbahçe'nin Newcastle'dan transfer ettiği Emre Belözoğlu konusunda ilginç bir gelişme yaşandı.
Başkan Aziz Yıldırım, temmuzun başında sözleşme imzalayacak yıldız futbolcunun 21 gün askerlik yapacağını söyledi. Bu durumda Emre , Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçlarında takımdaki yerini alamayacak. İstanbul Erkek Lisesi'nde konuşan Aziz Yıldırım, yeni transferleri Emre Belözoğlu'nun temmuz ayı başında Fenerbahçe'de olacağını söyledi. Bu arada, Yıldırım'ın yanındakilere kısık bir sesle "Emre'yi askere göndereceğiz, 21 gün yapıp gelecek" dediği duyuldu. Bu durumda Emre, takımının hazırlık kampında yer alamayacak ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını kaçıracak.

Gariban Türk Vatandaşları dururken Emre ve tümer gibilere Askerlik yaptırılırmı biri Askerden Kaçmak İçin Yurt dışında ki Takımlara Kaçar öbürü Dönüşte Askere gideceğini söyler Ya ne ilginçlikler yaşanıyor.

lem varya sizde bu şekil imkan olsa ne yaparsınız burtan insan karalamayın adamlar en fazla 35 yaşına kadar para kazanıyor ne yapcak 33 yaşında emeklimi olcak çocuklaşmayın

Vay be

lem varya sizde bu şekil imkan olsa ne yaparsınız burtan insan karalamayın adamlar en fazla 35 yaşına kadar para kazanıyor ne yapcak 33 yaşında emeklimi olcak çocuklaşmayın

Senin aldıkları paradan haberin yok heralde.Adam 35 yaşına kadar para kazanıyor kabul ama adam daha 25'ine gelmeden kazandığı parayı sen ben ömrümüz boyunca kazanamayız.Gözümüz yok allah daha çok versin.Ama benim gibi senin gibi diğer Türk evlatları gibi zamanında vatani görevlerini yapsınlar.Kaçmak için sudan sebepler uydurmasınlar.

Senin aldıkları paradan haberin yok heralde.Adam 35 yaşına kadar para kazanıyor kabul ama adam daha 25'ine gelmeden kazandığı parayı sen ben ömrümüz boyunca kazanamayız.Gözümüz yok allah daha çok versin.Ama benim gibi senin gibi diğer Türk evlatları gibi zamanında vatani görevlerini yapsınlar.Kaçmak için sudan sebepler uydurmasınlar.

tmm da dostum bana şuan askerliğini ertelemeyen kaç futbolcu var bi sayarmısın veya örneklermisin vatan borcu herkes öder bende 6/2 olarak yaptım demekki geneli bunu bu şekil istiyo yani sadece bu futbolcular üstünde durulmamalı

Geri