empoli galatasarayın süper genç yetenegini istiyo

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
ancak türkiyede olur

Böylesi Türkiye’de olur. Ankara’da 5 yıldızlı 35 katlı otel yapıldı. Bina bitti. Ancak, kule vinci son katta mahsur kaldı. Şimdi inşaat sahipleri vinci nasıl indireceklerini kara kara düşünüyor
ANKARA’DA temel fıkrası gibi olay yaşandı. Çankaya’da dünyaca ünlü Grand Hyatt Otelleri tarafından işletilecek olan beş yıldızlı otelin 1991 yılında temeli atıldı. Her şey iyi başladı. Ancak aksilikler peşpeşe geldi. Yapımı çok tartışılan binanın inşaatı bölgede en sorunlu yer oldu. Hattat Ailesi 14 yıl süren inşaat için 105 milyon dolar harcadı.
35. KATTA VİNÇ KALDI
SONUNDA Aysel inşaat firması noktayı koydu. 35 katlı, 263 odalı ve 19 bin metrekarelik bir alanda kurulan alışveriş, konferans ve spor merkezi ile bütünleşecek olan otelin inşaatını tamamladı. Ancak önemli bir olay atlandı. Müteahhitler her kat bittiğinde bir üst kata çıkarılan dev kule vincinin 35. kattan nasıl indirileceği konusunu akıl edemedi...
CIKTIGI GiBi iNEMiYOR
VİNCİ aşağıya indirmek için inşaat firması 3 yöntem geliştirdi
1 Vincin parça parça sökülmesi. Ancak parçalama uzun süreceği hesaplandığından bu yöntem şimdilik askıya alındı.
2BAŞKA bir vinç kurulması. Bu işlem iki ay sürüyor. Başbakanlık Konutu’nun bulunduğu Uğur Mumcu Caddesi trafiğe kapatılmayacağı için imkansız.
3DEV bir helikopterle vincin boş bir araziye bırakılması. Ancak vinci kaldıracak helikopter Türkiye’de yok. Firma, helipkopteri Rusya’dan getirecek...​

Burası [+18] Geyik böLümü :saskin

allah yaa resim olsaydı da görseydik:D

allah yaa resim olsaydı da görseydik:D[/QUOTE yazlıslıkla actım arkadaslar ASLINDA galatasaray sayfasına actıf-gımı zannedıyodum:melek megerse buraya acmısım kusura bakmayın saolsun modlara pm attım konunun ısmını degıstırın barı dıye cok yardımcı oldular:clap bende konu adını degıstıremedıgım için sallama bır konu attım ama konu adı halen aynı:saskin umarım konuyu sılerler :eek:ha

ultra salak insanlar yahu... çıkartırken ineceğini de düşünmeleri lazımdı ama o zeka nereedeeee :)

Geri