Emlak Sistemi

azgalor

New member
Reaction score
0
Script Tarafımdan Kaldırılmıstır..

link verebilirmisin?

.....................l.....................

.....................i.....................

ben forumda yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum siz cevap atarmısınız yada pm
teşekkürler

Satıyormusun hayrınamı veriyorsun onu belirtirsen sevinirim

kardeş vereceksen ver linki ne ayaksın

Modlarım buraya bi de satılık scriptler bölümü açsınlar olmazsa ? Herkes script satmaya kalkmış :s

Resmimi satıyıon kardeş kimi kandırıyon

terbiyesizlik bu bende çektiğim scriptleri satayım o zaman burada birşey paylaşmana gerek yok kardeşim kendi ekmeğini kendi tabağında ye....

terbiyesizlik bu bende çektiğim scriptleri satayım o zaman burada birşey paylaşmana gerek yok kardeşim kendi ekmeğini kendi tabağında ye....

öncelikle bayadır girmediğim icin pm lere ve yapılan yorumlara msj yazamadım bunu bi belirtim ayrıca script fln satıgım yok daha öncede bi arkadasımızın dedigi gibi warez script satılmaz paylaşılır... ve ayrıca sunuda eklim bilgisayarımda bulunanan 7-8 bin kdar asp ve php script hdd nin yanması sonucu yalan oldu o yuzden script paylasımı yapamıorum üzgünüm elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya calısıcam resmnı koydugum scirptin aslı suanda ftp de duruo en kısa zamanda rarlayıp koyucam saygılarımla..

daha önce yapmıs oldugum script paylasımınıda http://www.hackhell.com/asp-asp-net/554321-yeni-scriptler.html buradan görebilirsiniz..

Geri