Emir büyük yerden DANIŞTAY ne yapsın

eL-İnsaf

Banned
Reaction score
0
EMİR BÜYÜK YERDEN DANIŞTAY NE YAPSIN

Danıştay katsayı kararını iptal etmesinin altında yatan gerçeği açıklıyoruz. Emir TSK’dan…

Danıştay'ın katsayı ile ilgili daha önce verdiği ' Bu konuda karar da yetki de YÖK'tedir' kararını göz ardı ederek, yani bizzat kendisiyle çelişerek verdiği yeni katsayı kararının ardında yatan gerçek ortaya çıktı.

29 Ağustos 2009 tarihli ve “GİZLİ” ibareli Gnkur. 2'nci isth. Anlz. ve Değ. D. Başkanlığı tarafından Genelkurmay İstihbarat Başkanlığı’na gönderilen belgede

- Yüksek Öğretim Kurulu’nun aldığı kararın İmam Hatip Liseleri’nin önünü açacağı

- Üniversiteye girişte bu okulların avantajlı hale geleceği ve dolayısıyla muhafazakar kesimin bu okullara ilgisinin artacağı

- Düzenlemenin iptali istemiyle açılan davanın ve gelişmelerin takip edilmesinin uygun olacağı ifade ediliyor.

2646ftc.jpg

219yk44.jpg

EMİR BÜYÜK YERDEN DANIŞTAY NE YAPSIN | Aktif Haber

En iyini yapmışlar imamhatipten çıkan camii de hoca oluyor direk memur statüsünden 1200 tl maaş alıyor dier okuyan çocuklarımızın hakkını yiyorlar

En Çok Şuna Güldüm Haberin Yalan Olmasından Dolayı...

Bütün İsimler Bilgisayar'da Yazılmış...

Ama Sayın Genel Kurmay 2. Başkanı Devamı El Yazısıyla :durdurun:durdurun:durdurun

Varya Hakkaten Sapıttınız.... :closedeyes:

En iyini yapmışlar imamhatipten çıkan camii de hoca oluyor direk memur statüsünden 1200 tl maaş alıyor dier okuyan çocuklarımızın hakkını yiyorlar

Ne Gecesi Belli Ne Gündüzü Belli 7/24 Çalışıyorlar,
Memurlar Cumartesi,Pazar Ense Yaparken Camii Hocaları Çalışıyor,
Eğer Hak'dan Hukukdan Bahsedeceksen Doğruları Söylemen Gerekir,
Bugün En Düşük Öğretmen Maaşı 1200 TL'nin Üzerinde Cumartesi,Pazar Ense Yazın 3 Ay Tatil Bunu Saymıyorum Bile 15 Tatil,Kar Yağar Tatil Bilmem Ne Tatil,
Hangi Hocanın Bir Allahın Günü Tatil Yaptığını Gördün,
Hakk'ın Ne Olduğunu Bilmeyenler Hak'dan Hukuk'dan Bahseder Olmuş.

Yahu bizim genarallerin nekadar boş zamnaı var mış ki eğitimden sağlığa siyasetten ekonomiye her onuyala ilgileniyorlar.

senin ne işin var bunlarla deyince de darbeci koro hep bir ağızdan başlıyor "asker yıpratılıyor" nakaratına

2. Sınıf insan muamelesi yapıLıyor resmen İmamHatipLiLere

bun hakla hukukla alakası yok direk bu ülkenin dahada geriye gitmsei için yapılan bir durum bu neden diyeceksenzi

ticaret liseleri meszunları veya endüstri mezunlarının gide bilecegi yerlere düz liseler gidiyor vede hiç bir şey ogrenmeden geliyorlar bu ortada kusura bakmayın kalıteli eleman olmayınca adamalrda iş yürümüyor o yüzden bankalrda develt dairelerinde saatlerce kuyruklarda beklıyoruz

asker tekrar ben buradayım ha haberiniz olsun demiş bu ülkede hiö bir şeye güven olmaz artık eger danıstay 4 askerin emörinde hareket eder duruma gelmısse vay bizim halımıze

sonuç ozamn hepimiz asker olalım ne yapalım askerlerın tek işleri yuruyor yuz bası oldukmu tamadır kimse bişi diyemz o vakıt aramıza birde albay vede bir tanede general aldımı varya bu ülkede yurutenmeyecegimiz iş olmaz
birde ordu ben temızım ayaklarına yatıyor ayıp ediyor ordu orduluktan cıkmıs sıyası partı gibi hareket eder olmus ana muhalafetten cok muhalafet yapar olmus

artı bu belgenın en az beş sayfası eksık yanı kaarın durdurlmasıba ilşkin olan ksımlar askerin rahatsız oldugu konular

Bugün En Düşük Öğretmen Maaşı 1200 TL'nin Üzerinde Cumartesi,Pazar Ense Yazın 3 Ay Tatil Bunu Saymıyorum Bile 15 Tatil,Kar Yağar Tatil Bilmem Ne Tatil,

Hangi memur yatıyor memur kalmadı ülkede hocalara gelince bir işleri namaz kıldırmak onuda yapmasınlarmı senin hiçmi arkadaşın yok senelerce okuyup ünv bitirip işsiz gezen ben buna değinmek istiyorum sadece imamhatip bitirdi diye bir insan bu kadar kolay memur olmamalı eşitsizlik burda düzgün bir eğitim alsın bitirsin fakültesini olsun imam hoca her ne olabiliyorsa !! benim amacım muhalefet değil yapıcı şeylerin olması ve dini bu şekilde istismar etmelerinede kızıyorum :thumbdown:

Hangi memur yatıyor memur kalmadı ülkede hocalara gelince bir işleri namaz kıldırmak onuda yapmasınlarmı senin hiçmi arkadaşın yok senelerce okuyup ünv bitirip işsiz gezen ben buna değinmek istiyorum sadece imamhatip bitirdi diye bir insan bu kadar kolay memur olmamalı eşitsizlik burda düzgün bir eğitim alsın bitirsin fakültesini olsun imam hoca her ne olabiliyorsa !! benim amacım muhalefet değil yapıcı şeylerin olması ve dini bu şekilde istismar etmelerinede kızıyorum :thumbdown:

senin de cenazeni onlar kaldıracak
artık tailde mi ölürsün bayramda mı bilmem
ama mutlak bir dinin varsa
cenazeni onlar kaldıracak
ve senin gibi bir adamın bile kabir azabı görmemesi için onlar
dua edecek
şimdi içine sindiremediğin
İMAM- HATİPLER

İmam efendi dediğin gibi MÜSLÜMAN sa
Her müslüman gibi namaz vakti İBADETİNİ yapıyor.
Sadece bazı sure ve duaları sesli okuyor sadece.

Tatile gelince diğer devlet memurlarının bütün özlük haklarına sahipler.
Sen NAMAZDAN tatil istiyorsan o başka.

Cenaze sela deme bir sela ver diye imamın yanına gittin mi çoğunun suratları kırışıyor. Cenazelerde ettikleri duaların bi şekilde kendilerine geri döndüğünü bilmeyen yoktur.

Caminin kıyısındaki lojmanda otur. bİ ezan oku en baba namaz gelen cemaatle birlikte yatsı namazı oda sürse sürse 15 dakika.

Oldu olacak imamla aynı işi yapıp namaz kılan cemaate de aynı maaşı verelim.
İmamla aralarında ne fark var ki ikiside namaz kılıyor imam eccik sesli okuyor.
Hem var mıdır islamiyette hacalık imamlık?
Müslüman bir topluluk cemaat oluşturma yeterliliğine sahipse içlerinden biri çıkar namazı kıldırır.
Menderes ten beridir de her siyasetçinin temel amacı dinini bilen imamhatip mezunu gençler yetiştirmek olduğuna göre (Hepsi hemen hemen aynı söylemle oy toplamaya çalışmıştır.) 1960 - 2010 arası 50 yılda bayağı dinini bilen müslüman genç olduğuna birilerinin çıkıp namazı kıldırması gerekli. İmama niye para veriyoruz ki.?

Danıştayıda özelleştirelim gitsin:)

dediğin gibi bukurumda artık iş yapamaz olmus onun bunun emrine amde olmus

zara veren bir kurum olmus geliri giderlerini akrşılamz olmus satalım gitsin

ama bak sonra bunlarda eylem yaparlar bizi işten cıkarıyorlar diye demedi deme

:durdurun :durdurun :durdurun

valla içeriğinin altına imza atarım vatandaş olarak, keşke gerçek olsa ama belge dedikleri şey accayip çakmaya benziyor...çok komik yani...:)

Çok 'kağıt parçası' gördü bu ülke, lehlerine karar verecek kurumları olmayan. Nedense sahte, çakma, bana ait değil diyenler kafa üstü çakıldırlar.

İzlemeye devam, seyr-i alem !

oy avcılıgı olduğu açık bunu kendileri yaptırdı
son bir ayı düşünün bulursunuz. madur edebiyatı

Geri