Emektar JackSoneS'ın HH'deki 2.yıLını kutLuyoruz

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
ßazı kendini biLmezLer yüzünden HH'ye giRmek istemeyen eSki emektar upLoaderLarımızdan JackSoneS bugün HH'deki 1.yıLını doLduruyor.BeLki aramızda oLmayabiLir beLki burada buLunmuyor fakat her ne oLursa oLsun iLk önce emeğe saygı.Bu vatanda$ın HH'ye yaptığı katkıLar yadsınamaz..Aramızda oLmasan biLe kaLbimizdesin dostum =) HH'deki 1.yıLında in$aLLah aramıza dönersin sitede yokLuğun beLLi oLuyor.
FazLa uzatmak istemiyorum âdettendir bir hediye vereLim bu emektar kronik metaLcimize :) Seni keser mi kanka biLemem ? Nickin gibi Jackson marka bir gitar sana =) Senin eLektro gitarın var gitarist oLduğunu söyLemeye gerek yok fakat bunuda yanında buLundurursun be kanka .. Hatıra bâbından :goz:

Jackson%20Guitar.JPG

doğum günü kutlu olsun=)

JackSoneS bencede dön HH'ye tekrar
az faydaLanmadık uploadlarından...SaygıLar ve SevgiLer sana benden...

JackSoneS için Tarkan dan geliyor.... ' Dön bebeğim dön çaresiz başım ayrılık bu kadar uzun sürmez ki...:D

Nice Hh li yıllara desem çok mu abes kaçar... Benim hala umudum var bu konuda...=)

Nice HHli yıllara kanka
Dönmeni 4 gözle bekliyoruz;)

nice seneLere , umarım yine aramızda oLursun :melek ..

nice senelere kardesim

Eyw arkadasLar hatırLayanLar eksik oLmasınLar.

Burak Kankama tesekkurLer.

Şunuda beLirtmek isterim. Buradaki cogu kişi ii gün dostuymuş. Bunuda böyLece öğrenmiş oLduk.

Gerçek hayattaki gibi; paran varsa yüzüne güLerLer, Paran yoksa yüzüne biLe bakmazLar.

Burdada (sanaL aLemde) insanların yüzüne güLmek gerekiyomus. Rütben oLması

gerekiyomus. BazıLarı gibi yaLakaLık çekmek gerekiyomuş Kötü gün dostu kaLmamış.

BazıLarı aLınır üstüne beLLimi oLur=). Gidin gene şikayet edin. ÖnemLi deiL:goz:

Harbiden kötü gün dostu yokmus...

nice seneLere. . .

adam jack ne yapcaaa belli olmas:D

KankaLarın güLü Nice yıLLara her ne kadar burda oLmak İstemesende o kadar emeğin var buraya yani herkesin seni hatırLması Lazım...
kaLbimdesin kardeşim :goz:

Nice Senelere KanKa...

Geri