Hadi Millet Çalışan Çalışmayan Herkez Hesaplayabilir :mutlu: Buradan İndirr
the_apprentice New member Katılım 10 Ara 2005 Mesajlar 559 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 52 Konum at home 22 Nis 2006 #1 Hadi Millet Çalışan Çalışmayan Herkez Hesaplayabilir :mutlu: Buradan İndirr
SQULACHİ Banned Katılım 4 Eyl 2005 Mesajlar 5,139 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum Matrax-Team 22 Nis 2006 #2 bişi anlayamadım ? :s enterlıyorum alta atlıyor bişi yok yukarıya tıklayınca yazı aşağıya iniyor ama anlamlı bişi deil
bişi anlayamadım ? :s enterlıyorum alta atlıyor bişi yok yukarıya tıklayınca yazı aşağıya iniyor ama anlamlı bişi deil
the_apprentice New member Katılım 10 Ara 2005 Mesajlar 559 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 52 Konum at home 22 Nis 2006 #3 SQULACHİ' Alıntı: bişi anlayamadım ? :s enterlıyorum alta atlıyor bişi yok yukarıya tıklayınca yazı aşağıya iniyor ama anlamlı bişi deil Genişletmek için tıkla ... NASIL YAA... kutuları tek tek doldur, sonra en alttaki kutuya START yaz ve enter anlamlı değil sadece komik:mutlu:
SQULACHİ' Alıntı: bişi anlayamadım ? :s enterlıyorum alta atlıyor bişi yok yukarıya tıklayınca yazı aşağıya iniyor ama anlamlı bişi deil Genişletmek için tıkla ... NASIL YAA... kutuları tek tek doldur, sonra en alttaki kutuya START yaz ve enter anlamlı değil sadece komik:mutlu:
ulasyasar New member Katılım 14 Ağu 2005 Mesajlar 557 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum ZeBiX 26 Nis 2006 #4 Ferna Deil Saol