Emekli Paşadan ağıza alınmayacak sözler

imza

New member
Reaction score
0
'Arkamda Yargıtay var. Ben CHP, MHP, DSP olsam seçime girmem. Namazı evde kaza etsinler...' İşte bu sözler Tümgeneral Osman Özbek'e ait.

Hessen Atatürkçü Düşünce Derneği'nin önceki gün Frankfurt'ta düzenlediği toplantıya katılan emekli Tümgeneral Osman Özbek, hakaretlerle dolu bir konuşma yaptı.

Mehmet Ali Talat'a 'Talatopulos', eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'a 'Küçükanıt' diyen Özbek, hakkında dava açılmasından korkmadığını söyledi. Yargıtay'a güvendiğine işaret eden Özbek, "Bir konuda mahkeme beni haksız buldu. Ama Yargıtay 5'e karşı 0 oyla kararı bozdu." dedi.

Konuşmasından bazı satır başları: "Ben CHP, DSP, MHP olsam seçime girmem. Böyle demokrasi olmaz. Bunun adı angutluktur. Bizde çalışmak ibadettir. Namazı evde kaza etsinler. Orhan Pamuk'un iki kitabını okudum, hiçbir şey anlamadım. Orhan Pamuk yazar değildir, şerefsizdir." Osman Özbek, 28 Şubat sürecinin önemli isimlerinden

KAYNAK

gAribim türkiyede çok konuştu takan olmadı,oda gitti avrupada tozutmuş belki orda dinliyen çıkar.. zaten bu millete burda sövme cüreti gösterecek kadar yürek sahibi olamayan avrupadan yani beslendiği yerden haykırıyor, ekmek yediği kurumunun başında o küfrettiği g. kurmay başkanı görevdeyken sesi çıkmazdı çünkü sesini kesiverirlerdi. şimdi tozutmakta haklı paşam..tikkocusu orda, pkklısı orda,asalası orda,türke kin kusan kim varsa orda yani avrupada ötebiliyor..VAHKİ TÜRK'ÜN HALİNE SIRTINDAKİ APOLETİN GERÇEK SAHİBİ BU MİLLETE KÜFRETMEK CÜRETİNİ GÖSTEREBİLİYOR.

deli manyak bu adam ya

Talat hakkında söylediklerine katılıyorum birde Büyükanıt hakkında söylediklerine ama diğer yönlerden ise kendisine allahtan acil şifalar diliyorum

töbe töbe ya ne diye suyu bulandırmaya çalışıolar

Kendisinin de bir bildiği vardır herhalde... Kimse boşu boşuna kendini ateşe atmaz. Muhakkak söylediklerinin bırakacağı etkiyi özellikle oluşturmak istiyor ki bunları söylüyor...

Emekli olunca bunamış adam yav..
Öyle ya Skorsky midir nedir o helikopterle gezmek filan varken..
Belki fantezi yapıpta New York semalarından geçmek varkene ..

Köşede bırakmışlar garibimi..

Ah Paşam Ah sizi özledik...

Tabi yersen ...

sapık bunlar ne demeli bunlara fifa kokartlı milli yavşak

Bu akıl yoksunu gereksiz kişilerin daha önce TSK da görev yaptığını düşününce terörün neden bitirilemediğini anladım

böyle gerzeklerle terör mü biter

arkasında yargıtay varmış alışkanlıklar galiba askeri pavyonlarında bi tür eski alışkanlık olsa gerek kim kimin arkasındda belli değilki bunların tabi aekeriyenin içinde abdestli namazlı insanlar dawar sözümüz onlara değil

Bu densiz herif in kuyruk acısı varda onlan bağırıyor
Zamanında parti kurup ta binde bilmem kaç küsür oy almanın acısı var bunda

Geri