Emeklerimin Karsılgıı Bu Mu Olucaktı...!!!

mrmanyak

New member
Reaction score
0
ќαcαη αѕiќ

oncelıkle bann yemısım sebebı ıse suymus buyrun

Kufur etmısım

cok ii ne zaman nerde etmısısım ettıgım kufur kanıtlarmısn

Bunu Kımın yaptıgını tahmın edıorum asagı yukarı

Benım agrıma gıden bann yemem deıl oraya acılacagı tarıh

Üyelerimize Özel yAZIlması

yahu ben sneın sıtende her gun 5 saat onlıne olup paylasım yapıp tsk edıp yoru yazıorum

1000 tsk yapmıstım karsılgıı bu mu olucaktı Üyelerize Özel

Ettıgım kufuru kanıtlarsınız Sevınırım Eger Gercekten Etmıssem HH defterını Kaparım Hepınızden Ozur Dıler Gıderım

Saygılarımla

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=208373&page=4(33.post

buyrun burdaki arkasımız Jacjkal eger bunu yapıorsa bız uyeler soz de kufur etmıs olurouz

ewt ettıgım kufur un kanıtlanmasını beklıorum

Valla eger HAksız yere Banlanmışsan büyük bir ayıp edilmiş sana..
Yok eger küfretmişsen sen büyük bir ayıp etmişsin..

Ewt halen daha ettıgım kufur un kanıtlanmasını beklıorum

J@CK@L Mod Diil Oda Senin Gibi Üye =)

pardon ama haksızlıgımı halen gıderılmedı Kufur etmısım kanıtlanmıor halen daha ve bann lanıorum

ƒoŋksiyoŋeL' Alıntı:
Ben gördüm o konunu, s..tir fenerbahçe gibi bir konu açmıştın ama konu hemen silindi
Doğru karar yani

alaah :D benım nıe haberım yok ole bır topıc actıgımdan Kanıtlansın bosl laf la olmaz

Arkadaşım Biraz Bekle Açıklama Birazdan Gelir 2 DK Arayla Küfür Ettiğim Kanıtlansın Diye Post Atıyosun Demekki S.Modlar Veya Admıinlerimiz Görmemiş Henüz Konuyu =)

Ok ben sadece arakdas ın yaptıgı Acıklmaya acıklık getırdım

Aslında Bann Yemem Bır sey Deıl Oraya Acılacagı Tarrıh Olaraka

Üyelerimze Özel Yazıldıgı ıcın bu topıc ı actım yoksa hıc bır sey yoktu

mrmanyak' Alıntı:
pardon ama haksızlıgımı halen gıderılmedı Kufur etmısım kanıtlanmıor halen daha ve bann lanıorum

alaah :D benım nıe haberım yok ole bır topıc actıgımdan Kanıtlansın bosl laf la olmaz

Ne diye boş konuşayım hiç öyle bir şey görmesem mesaj atayım, seviyeli konuş
Ne biliyim belki biri senin sitedeki şifreni çaldı

Hayır benım burdakı bos konusuor lafım Kanıtlanmamısndan dolayı bana Lınk ver eger ole bır sey olduysa cekılıcem ortadan

Solerlerse Eger Dogruysa Hıc Bır Sey Dmeden Gıderım AMa Bnım Febe Karsıtı sıte sahıbı olmam onlara bu cat altında bole bır sey yapıcagıma dahır bır sey olmaz saten ole bır sey hatırlamıorum bu mertebeye geldıgıme gore o tur bır seyı yapmamam gerek oldugnuu bılıorumdur yani

Geri