'Emek Hırsızlığı Yapıldı'

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray ve Beşiktaş'tan Ortak Açıklama!!!

Galatasaray ve Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe-Kayserispor maçıyla ilgili olarak resmi internet sitelerinden birer açıklama yaptılar. 'Beyaz sayfa' başlığı kullanılan açıklamalarda, "Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı" ifadeleri kullanıldı.

28439.jpg

Galatasaray ve Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından karşılaşmanın hakemi Hakan Sivriservi ve Futbol Federaasyonu'na tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesi galatasaray.org'dan yapılan ilk açıklamada, "14 Şubat 2008'de 'Beyaz Sayfa' ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper lig şampiyonu atandı. Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008'den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu'nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız. Bu sadece Galatasaray'ın değil, spor ahlakına, fair-play'a inananların seslenişidir" ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Gecenin ilerleyen saatlerinde Beşiktaş Kulübü'nden de benzer bir açıklama geldi. Yine 'Beyaz Sayfa' başlığı kullanılan açıklamada, "14 Şubat 2008'de BEYAZ SAYFA ile yola çıkanlar, sayfaların birileri tarafından çok erken karartılmasına mani olamadılar. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen, ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken, Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek ve puan hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper Lig şampiyonu belirlendi" denildi.

Açıklamanın devamında ise şu görüşlere yer verildi: "Artık düşünmek istiyoruz ki; bu, önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, bugünkü maçın hakeminin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında olduğu gibi takımlara göre değişen kişisel tercihleridir. Bu bağlamda, aynı hakemin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçındaki tutum, davranış ve kararları ile bugünkü maçtaki kararlarının değerlendirmesini spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz. Diğer taraftan, Lig şampiyonunun belirlenmesinde çok önemli bir maç olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı ile maçın skorunun etkilenmesi ve de bu yapılan hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi, hep tesadüften mi ibarettir. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz; Özellikle Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu ile MHK'nın uygulamaları eşitlik ilkesine gölge düşürmektedir. Lütfen; Türk Futbolu adına gerekli önlemleri alınız. Ligin adaletini ve hakkaniyetini sağlayınız. Bu sadece Beşiktaş'ın değil spor ahlakına ve dürüstlüğe inananların haklı seslenişidir."

NTVSPOR
6 Nisan 2008 Pazar

bizim lehimize verilen yanlış karar penaltı pozisyonu idi.rakip takım adına verilenleri sıralayayım;saidonun attıgı golden önce sarı kartı varken,aurelioya arkadan sert girdi,topa bile müdahale etmedi,direkt rakibine,2.sarıdan atılmalıydı.saidonun golünde saidoya asist yapan oyuncuya verilen pas ofsayt.kalecileri maçın 25.dakikasında zaman geçirmeye başladı tek bir sarı kart verilmedi ilk uyarı 70li dakikalarda yapıldı.ayagına temas bile olmadan kendilerini yer atıp sakatlanmış numarası yapan bir sürü kayserili oyuncu var.bunların başında ragıp geliyor.son attıgımız golden önce de oyun kurmaya çalışılırken kayseri klübesinden sahaya top atılıyor.şaibe deklarasyonu yayınlayanların maçı 90 dakika izlemedikleri ortada.
biz daha önce de gördük kutsal ittifak mensuplarını,en son geçen gün chelsea forması giyip,chelseayi havaalanında karşıladılar.bugunde ''beyaz sayfa''pankartı ile çıksınlar hiç umrumda değil.aynı kayserisporla ilk yarıda oynadıgımız maçtan sonra nerdeydiler?başka takıma karşı bu galibiyeti alsak belki derdim ama kayseri hiç haketmiyor bu puanları..bugun sana yarın bana.herkes bu bilinçle hareket ederse ortada sorun kalmaz

ya hakem çok kötü kararlar werdi

demekki yine aziz mafyası eline geçirmiş her yeri kalbur üstü insan herdedigini yaptırıyor ya ayıp diyorum başka bir şey demiyorum ama yakındır bunun gidecegi cünkü böyle devam ederse türk futbolu cok şeyler kaybeder galatasaray uefa aldıgı ve şampiyon oldugu zaman ne hakemlerle ne parayla nede birsürü yabancı oyuncuyla aldılar o kupayı yürekleriyle aldılar şimdi sayfayı ters cevirelim bakalım objektif olarak fener bahçe lider gidiyor güzelde oynuyor birşey demiyoruz , şampiyonlar ligine gittikleri yere kadar gidecekler ama ligde aziz yıldırım gibi baskıcı parayla herşeyi yapabilecegini sanan biri aynı zamanda herşeyi ben yarattı edasında olan biri bu imkanlarla şampiyonlugu hakeder ikincisi fener şampiyonlar liginde başarıyı tüm futbolcuları yabancı oynatarak elde edebilir cünkü kaç tane bir bakışta türk sayabiliyorusunuz fenerde valla aklıma ilk volkan geliyor gerisi hikaye yani eger buysa yürekle avrupada başarılı olmak ben birşey demiyorum
avrupada yüregiyle oynayan tek türk takımı galatasaraydır parasız , yüzde 80 türk oyuncularla avrupada birşeyler yapmıştır herşey ortada

fenerli arkadaşlara soruyorum içiniz rahatmı harbiden düşünüyormusunuz bizde hepsi yabancı futbolcuların paramızda var aziz yıldırım gibi her dedigini yaptıran bir başkanımız var biz heryerde birinci olacagız bu olanaklarla diyorsanız size sözüm yok ama işte aradaki fark burda cıkıyor
yürekle oynayan kazanır......

Türk futbolunda emek hırsızlığını hep aynı takımlar yapıyor,Fenerasyon iş başında

lig için konusuyorum;galatasarayın üst üste şampiyon oldugu dönem dahil bu seneye kadar 26 yıllık Gs kongre üyesi Federasyon başkanıydı..
avrupa kulvarında da %80 Türk oyuncu mantıgı yanlış.çünkü bu bir mecburiyet.galatasarayda da ayrıca bir sürü yabancı oyuncu vardı.avrupanın köklü klüplerine bakarsan da kadrosunda kaç tane yabancı yuncu oldugunu rahatca gorursun..interi 1-0 yendigimiz maçta tek italyan 88de materazzi oyuna girmişti.

2senedir 10larca penaltımız yendi.bu sene 28 haftada 2.penaltımızı atıyoruz.1.sini de 3-4 hafta once atmıstık..rakip kayseri dışında bir takım olsa üzülürdüm ama ilk yardıa oynanan kayseri maçından sonra Allahın spoasının olmadıgını gördüm.bize seviniyor musunuz diyen Galatasaraylı arkadaslara da bu sezon attıkları penaltıları bir daha izlemelerini,Denizli maçını izlemelerini,Antepe 90+2de ofsayttan gol atıp 1-0 kazandıkları maçı izlemelerini tavsiye ediyorum...

bence geçmiş geçmişte kaldı fifa kuralları belli ve net şekilde vermiştir,ama ne hikmetse fener maçlarında kurallar ortadan kalkıyor,

Ortak tepki gösterenlere 30.000.000dan ortak bi cevap

ŞAMPİYONLUĞUNUZ BAŞKA BAHARA KALDı:D

Bizim o kadar emeğimiz çalınırken nerdeydiniz.Her kazandığımız maç hakem hatası ne hikmetse.Alnımızın teriyle söke söke aldık.İstediğiniz kadar konuşun.Haticeye deil neticeye bakın siz bence;)

Türk futbolunda emek hırsızlığını hep aynı takımlar yapıyor,Fenerasyon iş başında

emek hırsızlıgını Gençler Birligi maçında gençlerin %100 olan ama verilmeyen penaltısın da gördük kesilen ofsayt ı ofsayt felan degil yüzde yüz pozisyondu konuşsanıza şimdi kendinize olunca susacaksınız demi bize okadar penaltı verilmedi bi penaltı verildi diye etmediginiz laf kalmadı gençlerin hakkı yendi şimdi hemde gençler tehlikeli bölgede küme düşme hattına girdi

gençLerbirLiği maçı gösterdiki bu tür hataLar her takıma denk geLebiLiyor...
:sigara:

sabrinin pozisyonu penaltı söyleyenler deıvıd pozisyonu ne olarak biliniyor,ikiside penaltı değil

Kardeşim Bu Ligde Maçlar 90 Dakikada Bitse Galatasaray 2 Sezon Üst Üste Ligi 10-15 Sıralar Arasında Tamamlardı. O 2 Sezon İçerisinde ne maçları bedavadan uzatmaya gitti ve ne hikmetse 90 Dakika Gol Atamayan Takım 90+5, 90+3, 90+6 vs gibi dakikalarda gol atıyorlardı.

Geri