Emeğe Saygısızlık Ve Soldierofturks

Black1907

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben pro evolution soccer serileri için tr ligi i tr spiker , stadyum falan yapan ekibin başıyım , soccercenter dan ayrılıp site kurmuştuk xxxxxxxxxx , adında
fakat bu sitedeki soldierofturks adlı arkadaş , ( msj larına bakarsanız kendisinin bizim ekibin yaması olan türkçe spikerin topicini açtıını ve zevkle oynadıını görürsünüz ) sitemize saldırmış ve uykusuz kalarak yaptığımız forumu hacklemiştir , şimdi sizlere soruyorum , Sizlerin daha iyi bir oyun oynaması için , bu işi karşılıksız yapan bizlere bu şekildemi teşekkür edilmelidir , Yamalarımızı oynayan arkadaşlar bu şekildemi teşekkür etmelidir , Emeğe saygı bumudur , weturka yaması heryerde rekor kırarken bizler forumumuza giremiyoruz , yetkililerin ve elinden bişey gelecek olan varsa gerekeni yapmasını istiyoruz

by Black God

bu konuda şikayetler bölümüne bir başlık açsaydın keşke

evet arkadaşlar Yöneticilerin Elinden Gelen Bişey Varya Yapmasını istiyoruz .. Uykusuz kalarak emek harcayarak yaptım bi forum fakat hacklenmesi olmadı :(

gerçekten emeğe yapılan bu büyük saygısızlığın karşılığının verilmesi gerekir.
ortada birçok kişinin emeği var ve bu yapılan çok büyük saygısızlık
gecesini gündüzüne katıp herhangi bir karşılık beklemeden daha iyi bir oyun oynamamız için çalışan bu patchmaker'lara teşekkür bu şekilde mi olur

yöneticilerin elllerinden geleni yapmasını istiyoruz...

KONU INCE BIR MEVZU
genelge yayınlamak salaklık olur

arkadaslar anlattıgınız olay saygısızlık bu dogru
anlamadıgınız burası net ve bu konu en son bızı ılgılendırır

aranızda bır durum yanı

ha bıde lınk ı kaldracam hah bak bı bızı ılgılendıren bolumu bu

gecmıs olsun arkadaslar

Black1907' Alıntı:
Adam online , ama cvp bile vermiyo

Gerginlik yaratma arkadaşım, senin soruna hemen cevap yazacak diye bi kuralmı var? Burası mahkeme değil, acele bi sorunun varsa kendin hallet, biz burada elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sen HackHell'e ne verdinde şimdi karşılığını istiyosun?

Tycon' Alıntı:
Gerginlik yaratma arkadaşım, senin soruna hemen cevap yazacak diye bi kuralmı var? Burası mahkeme değil, acele bi sorunun varsa kendin hallet, biz burada elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sen HackHell'e ne verdinde şimdi karşılığını istiyosun?
çok güzel dostum çok beğendim:)

Sorunu PM ile ozeLime soyLerseniz ve sitenizi yazarsaniz yardimci oLabiLirim.. Hack hic biseydir fakat Seucrity Hersey ;)

Himm Sitenizin Web GuvenLik Uzmani oLabiLirim... Para da istemiyorum...:)

Geri