Email adresi öğrenme

bahadır_88

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum. şimdi kendim elektronik işiyle uğraşmaktayım bu iş üzerine web sitem felan var. Velhasıl ben diyorum ki üniverstelerin elektronik müh. bölümünde okuyan öğrencilerin email adreslerini ulaşıp onlara bu konuda bilgi amaçlı emaişl yollamak istiyorum acaba bunu nasıl yaparım ?
Mesela öss sınavı sonrası dershaneler bize telefon açıp kaç puan aldığımızı soruyorlar adamlar bişzim telefon numaramızı nerden biliyor mesela ? bunun gibi bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

mesela bir çok konuda örnek verebilirim

dersahaneye girdiğin zaman tel numaranı veriyor genelde herkes :)
messenger zaten üyesin otomatik geliyor
artı messenger zaten microsoftun direk gönderebiliyor
genelde zaten kayıtlı oldugun bilgiler ellerinde vardır ister istemez
mutlaka bir şeye kayıt oldugun zaman internet üzerinde veya realde ev veya cep telefonunu mutlaka veriyorsun bu dönemde e-mail adresini bile istiyorlar.

mesela bir çok konuda örnek verebilirim

dersahaneye girdiğin zaman tel numaranı veriyor genelde herkes :)
messenger zaten üyesin otomatik geliyor
artı messenger zaten microsoftun direk gönderebiliyor
genelde zaten kayıtlı oldugun bilgiler ellerinde vardır ister istemez
mutlaka bir şeye kayıt oldugun zaman internet üzerinde veya realde ev veya cep telefonunu mutlaka veriyorsun bu dönemde e-mail adresini bile istiyorlar.

evet bende bu şekilde diyorum mesele öss sınav sonrası dershaneler telefon açıp kaç puan aldın diye soruyor misal ? bunun gibi
ama önemli olan biz bu adresleri nerden bulacaz ???

s.a arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum. şimdi kendim elektronik işiyle uğraşmaktayım bu iş üzerine web sitem felan var. Velhasıl ben diyorum ki üniverstelerin elektronik müh. bölümünde okuyan öğrencilerin email adreslerini ulaşıp onlara bu konuda bilgi amaçlı emaişl yollamak istiyorum acaba bunu nasıl yaparım ?
Mesela öss sınavı sonrası dershaneler bize telefon açıp kaç puan aldığımızı soruyorlar adamlar bişzim telefon numaramızı nerden biliyor mesela ? bunun gibi bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

dersaneye kayıt yaparken zaten numaranı ve emailini veriyorsun dolayısı ile sistem tarafından sana mesaj atabiliyorlar bence bu kadar uğraşaçagınıza en yakın üniveristenin elektronik mühendisi bölümün yetkili hocası veya memuru ile görüşün onlar size daha iyi yardımcı olacaklardır : )

dersaneye kayıt yaparken zaten numaranı ve emailini veriyorsun dolayısı ile sistem tarafından sana mesaj atabiliyorlar bence bu kadar uğraşaçagınıza en yakın üniveristenin elektronik mühendisi bölümün yetkili hocası veya memuru ile görüşün onlar size daha iyi yardımcı olacaklardır : )

usta doğru diyonda mesela ben hiç hayatımda dershaneye gitmediğim halde adamlar beni arıyorlar o nasıl oluyor peki ?

neyse velhasıl bunun gibi şeyler yapmak laızm ?
bulunduğum ilden ziyade daha geniş kitlelere ulaşmak laızm mesela ankara bilkent istanbul teknik üniv. gibi böyle zengin bebelerin olduğu fak....

usta doğru diyonda mesela ben hiç hayatımda dershaneye gitmediğim halde adamlar beni arıyorlar o nasıl oluyor peki ?

neyse velhasıl bunun gibi şeyler yapmak laızm ?
bulunduğum ilden ziyade daha geniş kitlelere ulaşmak laızm mesela ankara bilkent istanbul teknik üniv. gibi böyle zengin bebelerin olduğu fak....

numaranızı bir yerden almışlardır yoksa oyle kolay bir iş değil

anladım da ancak bunu oradakı öğrencilerler konusarak yaparsınız birde dediğiniz üniveristelerde zengin öğrencilere ulaşsanızda pek faydalı olmaya bilir : ) bir hedefe ulaşmanın yolu hedefi saptırmadan adım adım ilerlemek ve bir adım sonrasını iyi tahmin etmkten gecer : )

dediğim gibi ancak gidip görüşerek ulaşa bilirsiniz veya her üniveristenin ki bahsettiğiniz üniveristelerin mezunlarına ait siteler vardır facede ola bilir o şekilde ulaşa bilirsınız : )

valla zengin fakir artık hangisini bulursak satacaz devre. sonuçta bu adamlar bu dvereleri kendileri yapamıyor ve sağdan soldan satın alıyorlar bizde bu konuda onlara yardımcı oalcaz .. :)
zaten şu anda birçok üniv. tenin facebok sayfasından duyur yaptım son bir kez de burdan yapalım reklamın iyisi kötüs olma z... :D

Untitled Page

hertürlü hazır hoby KIT devreler ile hizmetinizde....

Geri