elvveda hackhel :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ejder_34

New member
Reaction score
0
ben mehmett can.8 yaşşındyım.Bu üsiteyi çook svdim.burda kalmak isterdim ama babacım bilgisyarmızı satıyor.Paramız bitmis :(
belki yine glirim. param olursa einternete gideecem.
elvdda :(

Sıkma canını kardeşım..Herkesin yaşadıgı zor dönemLer vardır..Sende bu sırada daha fazLa dersLerine çaLışır aiLene vakit ayırırsın,babanda durumunu düzeLttiginde yeni bi pc aLır tekrardan aramıza geLirsin.. KaL SağLıcakLa.. ;)

Üzüldüm. İnşallah babanın durumu düzelir.

üzülme mehmetcan inş babanın işleri düzelir de tekrar bilgisayar alırsınız hem biriktir haşlıklarını ben bisikletimi öle almıştım 2- 3 sene beklemiştim ama almıştım hem sanal değilde reel yani arkadaşlarınlla oynaman daha doğru

kendine iii bak şifreni ve email adresini unutma

Ben pc ile tanıştığımda ortaokula gidiyordum.Pc'miz yoktu belki ama mahallede akşama kadar maç yapardık ya da ne bilim tuttuğumuz takımın maçlarını izlerdik.Yani anlatmak istediğim herşey Pc değil.HackHell her zaman burda kaçmıyor ya eminim seni ileriki zamanlarda tekrar aramızda göreceğiz.Ben buna canı gönülden inanıyorum.Sıkma canını abisi üzülücek şeyler değil bunlar tmm :goz:

ÜzüLdm KaRdesm Baban İnş Durumunu DuzeltiR Tabi Herkezin Böyle Biir DöNem geçirdiği OluoduR sen deRsleRine çalŞ aiLe hiç üzme abim kendinide üzme inş tekrar aramıza dönersin abim. Sakın Canını Sıkma Biz Hep Burdayız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri