ELveda HackHeLL KardeşLeri

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
Herkesin bildiği gibi Türkiye ortamında Hayat standardının yüksek olması için üniversite şart. Bunun yoluda düzenli bir çalışmadan geçiyor.
Arkadaşlar üniversite sürecine girdim artık. Bu yıl son yılım yani lise 3 oldum. Dersane başladı su anda matematik kursuna basladım onu dewam ettiryorum. Diğer yandan öss calısmaları derken baya bi zorlanmaya başladım.
Bu sitede 1 yıl kaldım hatta daha fazla 1 yıl 1 ay :)
cok seyler ogrendım belkıde ogrettıklerım oldu
herkese cok tesekkur edıyorum.

Dark_Angel: Abi hakkını nasıl odeyecegım bılmıyorum ama gercekte ve sanalda ornek aldıgım ınsanlar arasındasın. Seni bırakmayacagım telefonda :)

Solariz: Yardımlarından dolayı cok tesekkur ederım abı.

Kady: İlk hatamı gösteren kişi oldun abisi. Kimi zamanlarda çok üzdüm kimi zamanlarda hayat kırıklıgına ugrattım ama yınede degısmedı sana karsı olan duygularım.

Youcancall911: İnan abi herşeyi senin sayende başardım. 2 gündür pmleşiyoruz ama yetmiyor bana çok takdir ettiğim birisin abisi.

Reactor: Barıstıgımıza o kadar cok sevındımkı abı anlatamam. Mutluluk senınle olsun abi

Türkü: Su anda kırgında olsak senı unutmayacagım. Lord Of Warez !..

Desantralizasyon: Kırgın olup olmadıgını bılmıyorum ama ben senı cok sevıyorum abı hayatında basarılar

Cree: Kendine çok iyi bak abi. Çok sevdiğim abilerimin arasındasın.

Theozy, X(Xfiles), w133, St.Anger, ProwL, Partizan vs..

aklıma gelenler bu kadar cok fazla kısı var kardeşim olarak abim olarak gördüğüm
hepinizi de çok seviyorum
HAYATINIZDA BAŞARILAR !..

melihbakir, My-KESKIN & MacXos
hepinizi çok seviyor !..

şimdiye kadar ki yaptıgın hersey icin cok sagoalsın insallah unuversteyi kazanmıs bir sekilde donusun olur

gule gule kardesiim!!otur adam gibi calıs benim gibi haytalık yapmadan!!sora da uni de doya doya gir tekrar hackhelll e!!gercekten sağlam bi uni girmen ve ii bi ort mezun olman hayatını değiştiricek!!!Allah a emanet ol!!Basarılar dilerim sana.....

herkesten Allah razı olsun arkadaşlar
bu gece istediğim gibi geçirip yarından itibaren
sıkı bir çalışmaya giriyorum

dostum dikkat et kendine
bak Last-HeLL'de geldi buraya ama sen gidiyorsun
neyse eyw..

sanki veda konusmsı gıbı olmus unıversıteyı kazanınca burdasın be kardes senı beklıyor olacagız...

kardes yolun acik olsun adam gibi siki siki derslerine calis aslanlar bi bolumu kazan sonra ne istersen yaparsin
basarilar..

güle güle
görüşmek üzere

inş iyi bir üniversite kazanırsın sınawda başarılar

güle güle dostum allah yolunu açık etsin üniversite yolunda başarılar

çok güzel bi son yaptın geçen gün seni tebrik ediyorum!:mad:
belki buradaki bir çok kişiyle yakınsın ama en azından kendi fikrimi söyliyeyim
"Okumakla Adam Olmuyor"

yaş 45 hoca bana dedinya ne gerek var uniye felan. yaşın kemale gelmiş artık. He diyosanki yaşım o kadar değil. uğurlar olsun ÖZLEDİĞİN ünide başarılar dilerim. (sadece uni hayatında fikirlerinde sonsuz başarısızlıklar eywallah)

Geri