Elveda H@ckHell :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chaglar

New member
Reaction score
0
A.Mod olduğumdan beri bazı piskolojik ve ailevi sorunlar yaşıyorum ve dolayısıyla hh ile pek ilgilenemiyorum uzun çabalarım sonucu hhle a.mod oldum ama şimdi kendi isteğimle görevimin alınmasını istiyorum bi süre net hayatında yokum belki kısa belkide uzun bi süre problemlerim bitene kadar
Tüm hackhell ailesine Elveda diyorum ve sizleri çok seviyorum :(
:hhman:

beklicez kardeş daima

hayatta üzülecek bi şey yok problemler herzaman olur inşallah bunuda atlatırsın

önemli olan sorunlarına çözüm bulabilmen :(
burda seni bekleyenler olduğunu unutma :)

Dostum herşeyi zamana bırak.....HH le aranı geçici olarak durdur... benim gibi :) bende ÖSS yüzünden Fazla takılamıcam..Ailenle ilgili sorunlarınıda Alttan al be dostum....

tekrar dönmen dilegiyle hoşçakal

Tekrar seni modluğunla görmek dileğiyLe.MutLu oLmaya bAq:angel:

Dostum Sorunlarin Nedir Bilemem Ama Hayat Asla 4/4 Lük Olmaz Bu Sorunlardir Zaten Hayati Oyun Haline Getiren Ve Insani Hayatin Sprunlarindan Başka Bir Yerle Meşgul Olmamasini Sağlayan !....

Zenginide Kendine Göre Sorunlari Vardir Fakirinde Bunu Unutmayalim Dünyada Sorunsuz Hayat Yok!....

Seni Fazla Tanimiyorum Ama Burdan Birilerinin Ayrilmasi Veya Terk Etmesi Herkesi Benide üzer !...

Umarim En Kisa Zamanda Bunlari Aşar Ve Aramiza Tekrar Dönersin!...

sorunLarını cözersin umarım..

Aileni alttan almayı bi dene..Sorunları da fazla kafana takmamaya çalış..Günlük işlerinden daha farklı şeyler yapmaya çalış..Sıkıntılarından biraz olsun uzaklaştıracağını düşünüyorum..

hackhell.com vermiş oldugun emeklerini hiç bi zaman unutmıyucaz aramızdaki yerin her zaman ayrı kendine iyi bak...

kendine zulmetme
umarım sorunlarını aşarsın ;)

bir gün gelir sende bu aleme takılırsın.. ve ilk günkü heyacanınla çalışır çabalarsın.. unutma aramızdaki arkadaşlığa hiç bir şey olmayacak..
biz çürümeyen halatlan bir birimize bağlandık.. bu halatın çürümemesinin nedeni ise bir birimizi çok sevmemiz....

güle güle kendine iyi bak..

bu hayata yaşamaya geldik tadını çıkart...

umarım sorunLarına kısa zamanda care buLunur .
hçkL.

umarım kısa zamanda sorunlarına çare bulup tekrar aramıza dönersin.hşçkl

chaglar' Alıntı:
A.Mod olduğumdan beri bazı piskolojik ve ailevi sorunlar yaşıyorum ve dolayısıyla hh ile pek ilgilenemiyorum uzun çabalarım sonucu hhle a.mod oldum ama şimdi kendi isteğimle görevimin alınmasını istiyorum bi süre net hayatında yokum belki kısa belkide uzun bi süre problemlerim bitene kadar
Tüm hackhell ailesine Elveda diyorum ve sizleri çok seviyorum :(
:hhman:
kardeşim umarım en kısa zamanda sorunlarını yener ve tekrar aramıza katılırsın
sana hayatında başarılar dilerim
herşey gönlünce olsun

Sorunlarının Cozulmesı dılegıyle

Tekrar görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri