Elinde Tüfek Patlayan Adam (+13)

thefao

El-fetih
Reaction score
0
muzzleloaderaccident3.jpg

muzzleloaderaccident4.jpg

muzzleloaderaccident5.jpg

muzzleloaderaccident6.jpg

muzzleloaderaccident9.jpg

muzzleloaderaccident12.jpg

bos yere dememisler atesle oynama diye

:D şimdi şöyle yorumLayım demekki adam profesyoneL değil yani öyle bir silahı kuLLanması yanLış eLi ne arıyodu namLunun önünde

tşk =)

...:... bi daha aLmassın eLıne işte tüfeği ...:..

adamın hatası yok ki silahı üreten firmanın hatası var bence baksanıza namlu ikiye ayrılmış kullandıgı merminin yapısına da bağlı olabilir ama adamın hatası yok bence :D

Adam tutmasi gereken yerden tutmus ates etmis ama mermi kalibresinde sorun var diger bir ihtimal iste namlu icinde herhangi bir cisim olmasi. Belki kursun buraya takildi ve iceride basinctan patlamis ta olabilir. Valla ben bilemedim ya :)

2 Unsur Var KuLLanıcı Yada Firma Hatası... KuLLanıcı: NamLu İçerisinde Bi Cisim Sıkıstırmıs oLabiLir... Firma: NamLu CatLak ÜretiLmiştir... Testten qeciriLmemiştir...ZamanLa Sıkısma Yapmıs Ve PatLamıs... =)

-Я乇ddӨЩӨ刀-;4955721' Alıntı:
:D şimdi şöyle yorumLayım demekki adam profesyoneL değil yani öyle bir silahı kuLLanması yanLış eLi ne arıyodu namLunun önünde

tşk =)

namlunun önünde durması şart değil arkadasım adamın elinin,aynı olay dayımın başına geldi tüfeği kırdğın yerden patlıyor zatenve genelde de sağ ele oluyor olan,baş parmağı kopmuştu zar zor diktiler yerine,üretim hatası olmasına rağmen kullanım hatası deyip geçiştirdi yetkli firmada...

Geri