anakinrick
1.618
Daniel Güiza, Porto karşısında elinden geleni yaptı....
29’da Porto filelerini havalandırırken, 80. dakikada net bir pozisyonu harcayan Daniel Güiza, “Bu maçı unutalım. Üzerime düşeni yaptım, ancak bu kadar oldu” dedi.
‘Kadıköy’de belirlenir’
Mallorca'dan 14 milyon Euro karşılığında transfer edilen Daniel Güiza, Porto karşısında elinden geleni yaptı. Karşılaşma boyunca büyük bir mücadele sergileyen Güiza, maçın 29. dakikasında attığı golle temsilcimizin tek sayısını kaydetti. Süper Lig’de henüz rakip fileleri havalandıramayan İspanyol golcü, maç sonrasında üzgündü. Güiza, “Artık bu maçı unutmak zorundayız. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık ve yenildik. Evimizde oynayacağımız maçlar, kaderimizi belirleyecek” diye konuştu.
‘Hakem sert oynattı’
Sahada elinden geleni yaptığını dile getiren Güiza, “Çalışmam gerektiği kadar çalıştım, üzerime düşeni yaptım. Ancak bu kadar oldu. Porto sert bir oyun oynadı. Hakemler, deplasman takımlarına pek kolay faul çalmıyorlar, itiraz ettiğim için sarı kart aldım” dedi. Güiza, daha önce de Fenerbahçe’nin Partizan maçında gol atmış, ancak Fenerbahçe sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. İspanyol yıldızın rakip fileleri havalandırdığı bu maçta da Fenerbahçe kazanamadı.
fanatik