eleman aranıyor

Reaction score
0
bu ilanları cogunuz gormustur bıraz once dısarıda gezerken dukkanlara goz attıgımda cogu kısı bayan eleman arıyo pekı neden bızım gıbı baylar işten anlamıyomu bu bayanların özellikleri neki bu kadar iş için isteniyorlar

SAYGILARIMLA

bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok!devamını yazamıyorum atarlar beni...

gelen erkek müşterileri ürünü satın almak için daha kolay ikna edebiliyolar, bayan müşterilerde her üründe olmasa bile erkek elemanlarala muhattab olmaktan çekiniyor yada fiziksel çekinceleri olduğundan bayan elemanlarla temas hainde olmayı istiyolar.. telefonda bayanların sesinin daha kibar olduğu düşünülüyor.. vs vs .. bi de patronun tercihi bayan elemanladan yana olabiliyor.

Abicim Bi Laf Wardir Bilirsin Mutlaka "bende Sans Olsa Kiz Dogardim Die" Işte O

"Taciz edilecek eleman aranıyor" yazsalar daha doğru olur :D

bayanlar göze hitap ettiği için. mağzalardan daha çok rağbet görürler. Yani bunun sapıklıkla alakası. Yok bence. Bayanlar bu işi daha iyi yapıyorlar. En azından çoğu erkek satıcıdan daha fazla hoş görülüler. Ben girdiğim bir mağzada tezgahtarın bayan olmasını tercih ederim. Erkekten daha fazla yakışıyor bu iş bayanlara :)

Bazı istisnalar vardır. Ama bunlar kaidei bozmaz =)

Maalesef erkeklerimizin kendi değerlerini bilmediklerinden kaynaklanıyor..!
Cahillikten kaynaklanıyor..!

Sen gidip tezgahtar kız güzel acaba bi muhabbet kurabilirmiyim diye ondan alışveriş yaparsan yada benzeri şeyler yaparsan bu yazdığın şeylerin oranı artarak devam edecektir..!

Ne yazık ki erkeklerimizin çok büyük bir bölümü kendini tanımıyor..!

İstisnalar kaideyi bozmaz..!

:sigara: :cool: :sigara:

yok yaf ben gittim mi erkek daha çok ilgilenio daha çok muhabbet edio ne içersin die soruo falan bayan bunları yapmıo. Ay çok yakıştı bu size,bence kaçırmayın indirimde falan dio benim o malı alcağm varsa dahi almıom :D
edit:Fatu yazcaklarımın yarısına tercüme olmuşun :D

evet
sırf hava atayım zihniyeti ile gidip alışveriş yapan adamlar war haliyle güzel eleman lara ihtiyaç doguyor...:)

ben de bi iş yeri açsam güzel bi sekreter alırdım.....:)

rampa' Alıntı:
bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok!devamını yazamıyorum atarlar beni...

10 numara bir cevap olmuş.
ben erkek olup ta işverenlerin peşinde koştuğu bir eleman gördüm şimdiye kadar... onu da bayan reyonuna koyuyorlar cocuk mağza calışanlarının toplamından daha fazla satış yapıyo :D

Geri