Elektromanyetik dalgalar

tavukçiftliği

New member
Reaction score
0
Bir gün boyunca cep telefonunuzu kapatıp kendinizden uzağa koyun.
Bir gün boyunca televizyona bakmayın.
Bir dağ köyüne gidin bir gün. elektirik telleri olmasın baz istasyonlar olmasın.
Bilgisayar başında geçen saatler olmasın..

Neden mi söyledim bunları, çünkü günlük hayatımızda kullandığımız bir çok alet yaydığı dalgalar ile beynimizin frekans aralığını kendisininkine eş duruma düşürüyor.
Sonuç kaçınılmaz. Sinir,Bencillik,Başkasına Tahammülsüzlük vb.. duygular hakim oluyor.
Saçma diyen varsa biraz kitap okusun araştırsın...

Yada bir günü çook uzaklarda geçirsinler...
Ozaman beni daha iyi anlayacaklardır.

Hani o telefon çalacakken gelen ses, hoparlörden falan duyulur yakınsa , dırıdıt dırıdıt dırıdıtt hani dersiniz aa mj gelecek biri arıyacak.. İşte o çok tehlikeli...

arkadaşım ben elektronik öğrencisiyim
çok hak veriyorum sana
gerçektende bu dalgalar adamın beyin dalgalarını bozuyor bu durum neticesinde insanlar beyinsel olarak gerileme yapabiliyor
biraz bencede uzak duralım
sağlık açısından

bilgi için teşekkürler..ben bazı ülkelerde wireless internetin yasaklandığını duymuştum.bu mantılkı olabilir..çünkü şu haliyle "ben kendi evimde kullanmasam komşuların kablosuz interneti var ondan etkileneceğim" diyenler de haklılar...demekki elektromanyetik dalgalardan kurtulmada hem yetkililere hem de kişiye düşen görevler var..

Manyetik dalgalardan uzak durmalıyız gerçekten.ancak bunu yapmak zor.hayatımıza o kadar etkisi var ki.Hani diyorsun ya "1 gün cep telefonunu kapatın"evet bu lafı becerebilen çok nadir insan vardır.Hele ki operatörlerin son zamanlarda konuşmaya yönelik kampanyaları işi bitiriyor.İnsanlar daha çok telefona alışıyor...e bu da sanırım manyetikliğin en fazlası ve zararlı olanı.Herşey artık bence biraz da insanlığın sonunu getiriyor.

Geri