elektrik-elektornik bölümü sorunum

CmAvirex

New member
Reaction score
0
ben lise 2 elektrik-elektornik bölümü öğrencisiyim lise 3 e geçerken pc bölümüne geçmek istiyorum normaldede geççektim lise 2 de ama beynimi yıkadılar sanki herkes dedi elektrik-elektornik bölümüne git die......

lise 3 de pc bölümüne gidebilme imkanım warmı warsa nasıl?

web programlamaya gitcem

Elektronik Yardım İsteyenlere..!

Arkadaşlar ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum.Liseyide meslek lisesi elektronik bölümünde bitirdim.Bana sorarsan bölümünde devam et derim.Zaten herşey bilgisayar olmuş.Okul bitince iş gereği bilgisayarı öğrenmek zorunda kalacaksın.Başka bir meslek olarak düşünme elektroniği okursan bu bilgilerini bilgisayar ile pekiştirir kendin için daha iyi şeyler yapmış olursun. Örneğin;

- PIC programlama gibi
- PLC (programlanabilen lojik kontrol)
- CNC tezgahları üzerinde çizim çalışmaları
- Pnömatik Sistemler ( Hava basınçlı piston sistemler )

ve daha neler neler. Bence devam et.

PIC programlama biliyom az cok :d

bende lise 2 elektronik bölümü öğrencisiyim ben seneye otomasyon bölümüne gidicem(elektroniğin bütün dallarını kapsayan bir bölüm) çok zor bi bölüm.ama sana tavsiyem bencede devam et elektroniğe bilgisayarı her yerde öğrenirsin ama elektroniği asla.

pcyi kolay ogrenirsin ama elektronik daha zordur...

ßana sorarsan eLektronikte kaL derim.Ancak eLektronik daha zordur.ELektronik geLeceğimizin ku$kusuz en önemLi mesLekLerinden birisidir.Sen eLektroniği sevmiyorsan $öyLe bir$ey yapabiLirsin.ALan deği$tiriLiyor mu sonradan sanmam yani Lisedeyken biLgisayara geçemezsin diye biLiyorum ancak Liseden mezun oLduktan sonra Donanım okuyabiLiyorsun.Üniversitede...

ben lise 2 elektrik-elektornik bölümü öğrencisiyim lise 3 e geçerken pc bölümüne geçmek istiyorum normaldede geççektim lise 2 de ama beynimi yıkadılar sanki herkes dedi elektrik-elektornik bölümüne git die......

lise 3 de pc bölümüne gidebilme imkanım warmı warsa nasıl?

web programlamaya gitcem

kardesim ben lise 3 elektrik elektronik haberleşme dalı öğrencisiyim (lise 4 olcam inş.) lise 2 nin başında değiştirebilirdin bölümünü bu saattensonra değiştirebileceğini sanmıyorum ama elktrik elktronik bölmü senin için cok avantajlı bi bölümlise 3 olrsan sana dallara ayırılacaksın haberleşme,ses görüntü,güvenlik,endüstriyel bakim ve onarım,pano ve mönitö mü ne öle bişi daha var en iyileri ilk 3 saydığım birine girebilirsen bu dallarda yoğunlaşarak iyi işler yapabilirsin 1 adha düşün derim

kardesim ben lise 3 elektrik elektronik haberleşme dalı öğrencisiyim (lise 4 olcam inş.) lise 2 nin başında değiştirebilirdin bölümünü bu saattensonra değiştirebileceğini sanmıyorum ama elktrik elktronik bölmü senin için cok avantajlı bi bölümlise 3 olrsan sana dallara ayırılacaksın haberleşme,ses görüntü,güvenlik,endüstriyel bakim ve onarım,pano ve mönitö mü ne öle bişi daha var en iyileri ilk 3 saydığım birine girebilirsen bu dallarda yoğunlaşarak iyi işler yapabilirsin 1 adha düşün derim

arkadaşa katılıyorum bende otomasyon dalına gidicem en iyisi bence otomasyon :D

arkadaşa katılıyorum bende otomasyon dalına gidicem en iyisi bence otomasyon :D

bende otomasyon istiyodum bzim okulda acılmadı otomasyon bölümü mecburan haberleşme gittim gsm telefon adsl filn işleriyle uraşcam işte

hımmm bizim okuldada bu bölümü açtılar saten okul yeni olduğu için bir kaç tane bölüm var bende otomasyona gidicem:D:D:D

bende elektirik elektironik bölümü mezunuyum bence mesleğin güzel bilgisayarı heryerde öğrenirsin

Geri