Eleştirilen Resident Evil 6 rekor kırdı.[Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
resident-evil-6-475x306.jpg

Resident Evil 6 Metacritic’te 66 puan ortalamasıyla yılın hayal kırıklığı olarak görünse de, Capcom 4.5 milyon adet Resident Evil 6 kopyasının dağıtıldığını açıkladı ve bunun kendi adlarına bir rekor olduğunu ifade etti.
Serinin 2009 yılında yayınlanan bir önceki yapımı ise 4.4 milyon adet dağıtılmıştı. Capcom Resident Evil 6′nın 7 milyon adet satmasını bekliyor. Bakalım gelen kötü inceleme puanlarının ardından Capcom hedeflediği bu sayıya ulaşabilecek mi?

Bu rakamları neye göre vermişler anlamadım.Oyunu bitirdim ama Re serisinin en berbat oyunuydu.Hatta Resident Evil'dan soğudum bile diyebilirim.O kadar kötüydü...
Resident Evil 6 has made worldwide shipments of over 4.5 million copies - a new company record - Capcom's announced.
For comparison, the publisher shipped 4.4 million copies of "Resident Evil 5" in 2009, it says. The publisher has previously forecast that Resident Evil 6 will sell 7 million copies by March 31, 2013, a million more than Resident Evil 5 (5.8m) and even higher than its best selling game ever, Street Fighter II on the SNES (6.3m).
Resident Evil 6 launched worldwide this week. Have a read of our Resident Evil 6 review round-up to see the incredibly mixed scores from critics.
Capcom has detailed three upcoming Resident Evil 6 DLC game modes.

Elçiye zeval olmaz ben taşıyıcıyım.
Kaynak.
News: Resident Evil 6 'breaks Capcom shipping records' - ComputerAndVideoGames.com

Usta evet kendilerinin hedefi öyle.Yani 7 milyon satmayı hedefliyorlardı.Ama şu an için o rakamı görmelerine imkan yok.Ayrıca dünyaca ünlü birçok oyun siteleri eleştirmenleri oyuna 10 üzerinden 4.5 - 5.5 arası puanlar verdiler.Bu bile yüz kızartıcı bir olay CAPCOM için..

Kesinlikle haklısın, bu çaba diğer oyunlardada böyle , aslında sanal bir piyasa çabası
değilmi?
Litaratür böyle dedi diye getirdim aslında,
empersaliszmin pc game ye uzattığı el, çok uzun zamandır güncel, yapacak bi şey
görünmüyor.

Geri