ELano - Wagner Love Takas Mı OLuyor?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
G.Saray, CSKA Moskova'ya Elano'ya karşılık karşı teklif sundu.

57687_news.jpg

G.Saray'ın, CSKA Moskova'nın transfer etmek istediği Elano'nun karşılığında forvet oyuncusu Vagner Love'u istediği iddia edildi.

Sezon başında da yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyen CSKA Moskova'ya, G.Saray'dan Love takası teklif edildi. Sezon başından bu yana kadroda yer alamayan ve hafta başında izin alarak ülkesine giden Elano'nun, G.Saray'dan ayrılması gündeme oturdu. Sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istediği Brezilyalı oyuncunun, menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere CSKA Moskova, sezon başında da Elano'yu transfer etmek istemiş, ancak Brezilyalı yıldız Rusya'da oynamak istemediğini açıklamıştı.

Goal.com​

King Baros' un yokluğunu aratmayacak bir forvet şart. Fakat şahsi fikrim, Love isminin takımımıza yararlı olmayacağı doğrultusunda. Joao Alves' ten hiç bir farkı yok. Kulübümüzün etiğine uymayacak bir isim bence. Yetenekli bir forvet ama geçen sene Jo' dan çektiklerimizin yüz katını bundan çekeriz.
Şöyle bir durum vardır ki 2010 Dünya Kupası' nda ilk 11 oynayan bir topçuyla, hayatında Dünya Kupası görmeyen bir topçuyu takas etmekte akıl işi değil.

ELano'dan bu saatten sonra fayda beklemekte aşırı iyimserlik olacak. Mecburen bir şekilde elden çıkarmak lazım. Ancak şu anda ELano için en yüksek ücreti Rus klüpleri verecek gibi görünüyor. Bu şartlarda Wagner Love fena bir tercih olmaz bana kalırsa.

İşte Türk zekası! Elimde ne var, benim neye ihtiyacım var diye bi bakar insan. Galatasaray orta saha özürlü bir takım oldu son yıllarda. Elinde Elano gibi Dünya Kupası'nda Brezilya forması giymiş bir orta saha oyuncusunu kazanmak yerine onu forvete yönelik bir oyuncuyla takas etmek hangi mantığa sığar. Hem de elinde Baros, Arda, Kewell gibi forvet oyuncuları varken. Elano'yu verip bir orta saha oyuncusu alsalar bir nebze anlam verirdim. Ama bu şekilde çok mantıksız oluyor.

Geri