Elano mu ? Alex mi ?

Elano mu ? Alex mi ?

• Kullanılan toplam oy
    144
Bugün attığı golle belli etti durumu..
Elano Blumer

Usta yanlış bi anket açmışsın Alex'in mi hagi mi deye sorucaktın. Elano iyi olabilir ama alex'in topuğuna ulaşamaz.

Keita mı Santos mu ELano mu ALex mi ya bunLarı aşın artık her oyuncunun kendine göre meziyetLeri vardır..
Bu şey gibi oLmuş söyLe bakıyım yavrum anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı..
KarşıLaştırma yapmak çok yanLış..

Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.

Size Sadece 1 Soru Elano Galatasaraya Gelene Kadar Adını Bilen Varmıydı Galatasaray Taraftarı Arkadaslarım ? Tamam Kıyaslama Elbette Güzel Bişey Ama Daha 25 Dk Top Oynamış Adamla Türkiyede 6. Sezonunu Bitiren ADamı Kıyaslamanda Futbola İhanettir. Elbette Kıyaslacakları Bir Gün Gelecektir. Tabi Hepinizin Görüş ve Oylamasında Saygım Var.

Sanki Alex size gelmeden önce sen tanıyodun Alexi :durdurun
Ben tanıyodum eLanoyu canım kardeşim..Managerlikte Banko adamım benim o Matias Fernandez ile birLikte =)

adı şanını biLen çoktur abi kariyer oLarak da baktığında ELano önde ama nice yıLdızLar geLdi Türkiye'de birşey yapamadı.. ALex'se tam bir Türkiye Ligi topçusu koşmaya gerek kaLmadan yapıyor yapacağını ama diyorum ya ikisinin de çok farkLı özeLLikLeri var karşıLaştırıLamaz..

Sanki Alex size gelmeden önce sen tanıyodun Alexi :durdurun
Ben tanıyodum eLanoyu canım kardeşim..Managerlikte Banko adamım benim o Matias Fernandez ile birLikte =)

[VIDEO]wHhF7ZzAjTI[/VIDEO]

:goz:​

sende alex fenere gelmeden önce neyini biliyodun alexin

yaşın ne alakası var karşındaki insana sen diye hitap edersin yaşca benden büyüksen saygıda kusur olmaz abi deriz

Geri