ELano : "Galatasaray İçin TeşekkürLer Dunga"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Elano, sarı-kırmızılı takımı seçmesinde önemli bir paya sahip olan Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktör Dunga'ya teşekkür etti. Brezilyalı yıldız, "İstanbul'un böyle bir yer olduğunu tahmin etmiyordum" diye konuştu.

57563_news.jpg

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano, sarı-kırmızılı takıma gitmesinde önemli rolü olduğu milli takımdaki hocası Dunga'ya teşekkür etti. Brezilya'da yayın yapan Lancenet'e konuşan yıldız oyuncu, "Galatasaray'a gitmeden önce Dunga'yı aradım ve en iyi tercihin ne olacağını sordum. Sadece Dunga'ya değil fikirlerine önem verdiğim bir kaç deneyimli isme daha sordum. Dunga'ya bu yüzden teşekkür ediyorum. Bana her zaman doğruyu söylüyor" dedi.

İstanbul'a hayran kaldığını ve gitmeden önce böyle bir yer beklemediğini belirten Elano, "Şehrin iklimini çok sevdim. Burası daha sıcak bir yer. Ukrayna'yı hatırlıyorum da karşılaştırdığımda İstanbul'un harika bir yer olduğunu düşünüyorum. Brezilya'da aradığım herşeyi burada da bulabiliyorum. Süpermarket, restaurant, alışveriş merkezi, kızlarım için okul... Bu ülkeyi çok sevdim. İtiraf etmem gerekirse böyle bir yerle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum" ifadelerini kullandı.

Frank Rijkaard'la nasıl bir ilişkisi olduğunun sorulması üzerine Elano, "Rijkaard, Galatasaray'a Barcelona'daki sistemi getirdi. Brezilya'daki rolümün aynısını Galatasaray'da da yerine getiriyorum" cevabını verdi.

Yldız oyuncu, Brezilya'ya şimdilik dönmek gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, "Santos Başkanı Marcelo Teixeira'yla Robinho'nun düğününde konuştuk. Bana dönmek isteyip istemediğimi sordu. Ben de ona Avrupa'da oynamaya devam etmek istediğimi söyledim. Belki kariyerimin son döneminde geri dönerim" dedi.

logo_hp.png

Geri