Elano arkadaşlarını suçladı!

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
elano-idman-19575_501.jpg

Galatasaray'da beklentilere karşılık veremeyen Elano Blumer, takım arkadaşlarıyla ilgili olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ama beklediği verimi alamadığı Brezilyalı yıldız Elano Blumer, takım arkadaşlarını zan altında bırakacak sözler söyledi. Ülkesindeki bir radyoya konuşan Elano "Sahada sanki ben yokmuşum gibi oynuyorlar. 90 dakikada 3'ten fazla pas alamıyorum" dedi.

"UMARIM BU UYUM SORUNUDUR"

İstediği topları alamadığını ifade eden Brezilyalı oyuncu, "Maç sanki benim olduğum bölgenin dışında oynanıyor. Bu durum uyum sorunu mu, nedir anlayamadım. Maçlarda topla daha çok buluşmak ve arkadaşlarıma daha fazla yardımcı olmak istiyorum. Umarım bu sorunu kısa sürede atlatıp verimli olurum" dedi.

.Mynet.

ben de beklentileri karsılayamasam ben de arkadaslarımı suclarım :p

FazLa Pas ALamadığı Doğru Ama VeriLen PasLarı Taça Atması Ona Neden Pas VermedikLerini AçıkLamıyor Mu? Kişi Önce Hatayı Kendisinde AramaLı...

Bence burda suçlayıcı biir ifade yok gayet uyumlu bir açıklamada bulunmuş , umarım dediği gibidir de Shaktar'daki günlerine çabuk döner.

Maç içinde benim de dikkatimi çekiyor. Topla çok az buluşuyor ama sorun ne onu bilemiyorum.

kötü oyununun tek sorumlusu arkadaşları değil tabiki ama fazla pas alamadığı doğru

Geri