ekstra ücret !!! (YARDIM)

remixtr

Banned
Reaction score
0
interneti aynı modemden iki farklı(bilgisayar) kişi kullanıyoruz.
1. SORU : benim girdiğim sitelerden diğer kişinin haberdar olma ihtimali var mı?
2. SORU : çok değişik sitelerde dolaşıyorum. ekstra ücret gelir mi? kredi kartı falan kullanmıyorum. bağlantım sınırsız.
3. SORU : bazı siteler üye olmadan video izleyemezsin diyor. üyelik ücretsiz diyor.bunlardan ekstra ücret gelir mi?

1.Bilgisayarlarınıza paylaşım verirseniz girebilirisiniz.
2 ve 3 aynı,hiçbir sorun olmaz.istediğin siteye gir Kredikartı kullanarak birşey satın almassan ttnet faturanda hiçbirşey yansımaz.

aynı modemden 2 bilgisayar net'e giriyor. paylaşım vermiş mi olurum?
vermemek için ne yapmalıyım...

interneti aynı modemden iki farklı(bilgisayar) kişi kullanıyoruz.
1. SORU : benim girdiğim sitelerden diğer kişinin haberdar olma ihtimali var mı?
2. SORU : çok değişik sitelerde dolaşıyorum. ekstra ücret gelir mi? kredi kartı falan kullanmıyorum. bağlantım sınırsız.
3. SORU : bazı siteler üye olmadan video izleyemezsin diyor. üyelik ücretsiz diyor.bunlardan ekstra ücret gelir mi?

1. Evet olabilir Sonuçta ayni ağdasiniz eğer işin kurduysa rahatca öğrenebilir ;)
2.bağlantın sınırsız kredi kartını kullanmiyosun ekstra ücret gelmez..
3.hayir o tur siteleri biliyorum :D dikkat et bilgisayarina anti virüsünü falan sağlama al öyle dolaş nette sonra bilgisayarin nakavt olmasin :D exstra ücret talep edilmez...

yok kurdu sayılmaz ama diyelimki ben bi siteye girdim. bana uyarı verdi. o uyarı karşıyda gider mi?

var mı sorulara cevap verecek başka birileri

Karşı taraf dediğin diğer pc ise eğer uyarı gitmez.

Diğer pc remote admininstrator vb. programlar kullanmıosa ne yaptığını da göremez. Dosyalarını paylaşıma kapatırsan onlarıda göremez...

remixtr dikkat ediyorum da forumda gerçekten birşeyler öğrenmek için samimi olarak soru soruyorsun ancak bir cevap geliyor peşine bir soru, bir cevap peşine bir soru, bir cevap bir soru , bir cevap bir soru :)

Geri