Ekran Kartını Yükseltme Konusunda....

Yeşil Gözlü

Altın Üye
Reaction score
0
Ekran Kartını Yükseltmek İle İlgili Bikaç Şey Sorucam Ki Umarım Cevabı HH de Bulurum :huh:

Kullandığım Bilgisayar (ACER Laptop Aspire 5810T)

-İntel Core 2 Duo Processor SU9400 (1.4 GHz, 800Mhz FSB)

-ATI Mobility Radeon HD 4330
Up To 1742 MB HyperMemory

-15.16 HD LED LCD

-4 GB DDR3 Memory

-320 GB HDD

Arkadaşlar normalde benim ekran kartım 512MB ama Burdaki Up To 1742 MB İfadesinden Anladığım Kadarıyla 1742 MB a kadar yükseltile biliyo. peki ama nasıl :S
Pc de 4 GB ram var ve 32 Bit İşletim sistemi kullandığım için yanlızca 2,9 unu kullanabiliyorum bu nedenle kullanmadığım kısım boş duracağına ekran kartında bi işe yarasın belki Bu Sayede MAFİA 2 deki Fizikleride Açabilirim :durdurun Ama beceremediğim şEY iSE Bunu Nasıl Yapacağım?? Biliyorum Bios Her PC de ayrı ama Acaba Up To 1742 MB ifadesi yükseltilebilir manasına mı geliyo eğer öyle değilse zaten sorun yok ama Ekran kartımı yükseltebiliyosam denemek isterim

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

rica ederim yardımımız olduysa ne mutlu..
Hackhell i ihmal etme ama ::::xD

32 bit isletim sistemi 3.5 gb ram gormesi gerekiyor. senin zaten sanirim ekran kartina ram ilavesi yapilmis durumda suan. Sadece overclock deneyebilirsin ki notebook'larda pek tavsiye etmedigimiz bir durum.

ama illa yaparim diyorsan ati riva turner deneyebilirsin.

Yardımlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar Kolya Yol İle Oluyosa Söyleyin ancak Overclock Yapmayacağım çünkü ekran kartının ısısını hiçbi program ölçmüyo bende deneme yanılma ile öğrenmek istemiyorum

neyse fizikler önemli değil zaten sonuçta mafia 2 yi çok rahat oynayabiliyorum :D

İşletim sistemini 64Bit e değiştirmen gerekiyor RAM takviyesi için.
Zaten tam 1742 ayrılabilmesi 4GB RAM kullanılabildiğinde geçerli olacaktır.Şimdilik 3 küsür kapasitenin bir kısmını ekran kartına ayırmış sistem.

tunyukuk kardeş pm atacaktım 10 msj olmamış diyor, sen önceden donanımhaberde yazıyor muydun? eğer oysan bi belan oldu bilesin

o 2.9gb kullanılan ram bence 32 bitle alakalı değil senin eekran kartın kullanıyor 4gb dan kalanını. çünkü 32 bitde 3.75 yazar eğer 4gb ram varsa oda şu şekilde 4gb ram(3.75gb) gibi bişey yazması lazım.

bendede ayni bilgisayar yardimci olursaniz sevinirim

Geri