Ekran Kartımla İlgili Bir Problemim Var Arkadaşlar

spiderchd

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 256MB FX 5500 Ekran Kartım Var Dirext 9 Destekli Ve Dirext 9 Yükledim Oyunlarda Dirext 8 Gösteriyor Nası Düzeltebilirim Yada Önerdiniz Bi Dirext 9 Yazılımı Varsa Link Olarak Yollarmısınız Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar

İşletim sistemin xp ise zaten var içinde yanlız sürücüde sorun da olabilir.
Önce ekran kartı sürücüsünün son güncel sürümü indirip denemediysen önce onu bi dene

bndede geforse 6200turbo cache var bana bu ekran kartı hakkında bilgi verirmisiniz.oyunlarda fazla performans alamıyorum bu arada 512 mb

yaww üstadım

bndede geforse 6200turbo cache var bana bu ekran kartı hakkında bilgi verirmisiniz.oyunlarda fazla performans alamıyorum bu arada 512 mb

google yazsana yada kendi sitesinden baksana :) 512 mb olması değil çekirdek hızları vs.. önemli üstündeki ramin cinsi falan...

Arkadaşlar 256MB FX 5500 Ekran Kartım Var Dirext 9 Destekli Ve Dirext 9 Yükledim Oyunlarda Dirext 8 Gösteriyor Nası Düzeltebilirim Yada Önerdiniz Bi Dirext 9 Yazılımı Varsa Link Olarak Yollarmısınız Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar

arkadaşım üzülerek sölüyorum..ekran kartın berbat yeni oyunları unut :(( bazı oyunlarda 8 gösterir çünkü 9 u açmaz 9 sürümünü microsoft tan indire bilirsin güncellemeyi

arkadaşım üzülerek sölüyorum..ekran kartın berbat yeni oyunları unut :(( bazı oyunlarda 8 gösterir çünkü 9 u açmaz 9 sürümünü microsoft tan indire bilirsin güncellemeyi

google yazsana yada kendi sitesinden baksana :) 512 mb olması değil çekirdek hızları vs.. önemli üstündeki ramin cinsi falan...

yok be abcim dediğin kadar kötü değil fx 5500 ben aldım ve tasarım programları dahil hiç bir sorunla karşılaşmadım çokta güzel fifa 08 kasmadan oynanıyor

DOSTUM BEN BU SITEDEN DADECE BUROGRAM ALIYORUM FAZLA ANLAMIYORUM AMA DİREX SE GEREK YOK 98 İÇİN FALAN O SEN HEPSINI KALDIR sadece programı yuke olmadı aygıt yonetıcısınden otomatık arat sorun kalkar kolay gele

sorun ekran kartında degıl sende nası becerdın onu sakır sistemde bi hata yapmısın tekrar yukle

Geri