Ekran Kartımda Performans Düşüklüğü

Λямα`

New member
Reaction score
0
Öncelikle iyi forumlar.Arkadaşlar benım ati radeon hd 4550 ekran kartım var fakat ben bılgısayarıma format attıktan sonra duzgun çalışmadı cs 100 olan fps'm oldu 40 pes 2010 da high da takılmadan oynayan ekran kartı mediumda bile kasar oldu.
Bana Ekrankartı driverını güncelle ekran kartı ayarlarını yap demeyın olmuyor malesef :s
N'olur Yardım Edin!!!! :Help:help:help

ekran kartı driverını günceLLe ya da ayarLarı yapma demişsin ama sorun bariz bu ikisinden biriyLe aLakaLı..ekran kartının driverını yükLediysen eğer sorun kartın ayarLarındandır demektir..ayar kısmında 3d seçeneği aLtındaki dikey yeniLeme ve mipmap ayarLarını kapatıp tekrar oyunLarı denemeni tavsiye ederim..

bence sen bir format daha at ..ekran kartının son sürümünü atinin sitesinden indir ..ekran kartının 2. güç kablosu varsa onuda bir kontrol et

ekran kartı driverını günceLLe ya da ayarLarı yapma demişsin ama sorun bariz bu ikisinden biriyLe aLakaLı..ekran kartının driverını yükLediysen eğer sorun kartın ayarLarındandır demektir..ayar kısmında 3d seçeneği aLtındaki dikey yeniLeme ve mipmap ayarLarını kapatıp tekrar oyunLarı denemeni tavsiye ederim..

0nları yaptıgım için zaten ayarladıgım için zaten söylemeyin dedim qaliba ekran kartımı elıme aldım :S formatta attım ama ne hıkmetse yok

cs de fbs nin düşmesi olayını sadece ekran kartına bağlamamak gerekir..
benimde geçen hafta 100 lerdeydi ama şu an 60 larda.. mesela dün 40 lardaydı..
bu direk ekran kartıyla alakalı bir durum deil..
makinayı kasan bir program olduğunu düşünüyorum..
başlangıçta çalışan ( başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç) programların hepsini kaldır... sonra görev yöneticisine gelip , işlemler bölümünden gereksiz programları kapat..
görüntü ayarlarından düşük bir çözünürlük seç(1024/768 gibi)
sonra sistem araçlarından disk temizleyicisini çalıştır...
bunları yaptıktan sonra ekran kartını yeniden update et..
kolay gelsin

Geri