Ekran kartım görüntü vermiyor yardım lütfen.

Zerone

New member
Reaction score
0
2 senedir aynı sistemi kullanmaktayım şuana kadar hiç problem yaşamamıştım ve bir parçada değiştirmedim donanımımda.Call of duty 6 oynarken birden bire görüntü gitti.Sorunun kablondan yada monitörden olcabileceğini düşünüp mönitörün kablosunu laptopa taktım taktığımda laptoptaki görüntüyü ekrana aktardı.Ekran kartına OC yapmadım kasadan garip bir ses yada yanık kokusuda gelmedi voltajdan kaynaklancağını zannetmiyorum çünkü ups kullanıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarı kapatıp açtığında ekrana görüntü geliyomu?

Yani ilk pcyi açtığındaki bios bilgileri geliyomu?

Başka bi kartla dene .

bi kaç saniye no signal yazıyor sonra oda gidiyo

İlk sorum onboard yani tümleşik grafik kartın varmı pc de onla dene birde biostan açıp..Eğer o açar ise aşağıdaki mesaja devam edebiliriz..

Geçmiş olsun kardeş grafik işlemcin yanmış...

2 sebeptendir..
İşlemcini soğutan grafik kartı fanı durmuştur(ısınmaya sebep olur) yada grafik desteği yetersiz kalmış ve bellek kendini silmiştir(eproom yazımı gerek yani fabrikaya gitmesi lazım servis anca yeniler)...

"no signal" yazısı monütörün herhangi bir görüntü birimi algılamıyor... dostum sök tak yaptınmı... anakartında dahili görüntü birimi varsa ekran kartını sök.. öyle çalıştır. çalışmassa anakartın iptal olmuştur yada biosun herneyse.. çalışırsa ekran kartın iptal olmuş olabilir...

Geri