ekran kartımın ram i kullanmasını istemiyorum

garip82

New member
Reaction score
0
bi yazı okudum aynen şöyle...

aygıt sürücüsünü (device menager) açın. görünüm den türüne göre kaynakları seçin. burda hangi donanımın ne kadar hafıza kullandığını anlayabilirsiniz. 512 mb hafızalı bir ekran kartına sahipseniz sistem hafızanızın 512 mb ının ekran kartına ayrıldığını düşünebilirsiniz. oyunlarla aranız iyi değilse 512 mb ekran kartı yerine vista altında rahat çalışabileceğiniz 128 mb ekran kartı işinizi görür..

benim sorum ise ..
256mb paylaşımsız ekran kartım 2 gb ram im var.. ancak ram den kullanmak koşulu ile ekran kartım 1022 mb olabiliyor. ama ben sadece 256 mb paylaşımsız olarak kalmasını istiyorum. yani ram den hiç kullanmasın..
bunu nasıl yapabilirim...

teşekkürler

evet bu tür şeyler çok yazıldı...

Bunlardan umut beklemeni tavsiye etmem dostum Performansina ciddi anlamda bir etki sağlamaz

bildiğim kadarıyla bioston ayarlaya biliyorsun biosunu bilmediğüim için tam olarak neresinde olduğunu söyleyemem ama ekran kartıyla ilgili bi şeyi disable yapacaksın

Arkadaşın dediği gibi, bios içinde ayarı var.Bioslar çeşit çeşit olduğu için, tam olarak neresindedir, senin bakman gerekecek.

ekran kartiyla ilgili birşeyi disable mi yapıcakSın ? eminmisin :D

görmeden bişey demek yanlış olur ama biostan yapılcağını biliyorum ve orda sistem raminden kullanma gibi bi seçenek olması gerekiyor onu disable yapcak onu anlatmak istemiştim umarım sende anlamışındır

biosa bir bakıcam. bu işlem vista ve benim çalışmalarıma bir problem yaratmaz umarım, oyun oynamıyorum çünkü

Geri