Ekran Kartı

cgokhans

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar geçenlerde dikkatimi çekti ben lenovo y560 almıştım (2 ay önce) ekran kartına "ati radeon hd 5730" yazıyordu ürün bilgisinde ccleaneri açtığımda "AMD Radeon HD 6570/5700 series" (ATİ'nin) yazıyor. bende takılı olan 6570 mı daha iyi yoksa ürün bilgisinde yazılı olan 5730 mu? yoksa ccleaner yanlış bilgi mi veriyor?

ccleaner yanlıs verıyordur sen 2 ay once aldıgın pc nın sımdı ayıptır soyelmesı ne oldugunu bılmıyon mu en basını cpu-z dıye program var kafanda takıntı olmasın dıye ona bak .. hıc bısey olmadı sag tıkla ekran cozunurlugu ayarlar ordan bıle ekran kartının modelını gorebılırsın yada bılgısayar ozellık aygıt yonetıcısı ekran kartının bulundugu kısımda yıne modelı yazar

En doğrusu Ekran kartı kutusunun üstündekidir. Örnek olarak ben eski makine için ATI HD 3650 aldımıştım, fakat Sistem Bilgileri gösteren Program açtığımda ATI HD Radeon 3600 Series yazmakta.

Birbirine Yakın Modellerde Hep Öyledir Kart Grafik işlemci Ve Özellikleri Tuttuktan sonra adı önemli Değil

Zamanında gigabyte 4890 sapphire 4870 ve his 4850 kullandım hepsinde radeon 4800 series yazıyodu Ama kartlar özellik yönünden çok farklıydı bunu Oyunda Hissedebiliyorsun Kafaya takılacak Bir Sorn Değil

sağ tık çözünürlükte de 6570m yazıyor :) sonuç olarak hangi ekran kartı iyi? bilgisi olan var mı?

Grafik İşlemciler Aynı Fakat Versiyon Farklı :)

everestte 5730 diyor ne saçma iş bu ya :D

Sen en iyisi Gpu-Z Programını indir kur ordan ekran görüntüsünü (ScreenShoot) çek koy buraya bilgilendirme yaparız

sorun nerde bılıyon mu :D driverde ekran kartında degıl onemı yok sorun verıyormu gerısı boş :D 5730 dur zaten drıverdan sonra belkı oyle yazmıstır. sebepde su olabılır atı nın eskı modellerınde 5650 lerde felan 2010 12 ayında drıverlerı en son ordakı 2011 6 ay felan drıverlar calısmıyor belkı 5730 5800 ler ıcın amd 65xx drıverlarını aynı sekılde yapıp daha ıyı performans vermelerını saglamak ıcın drıverda oyle bır degısıklık yapmıs olabılırler .

Geri