ekran kartı????

nuric@n

New member
Reaction score
0
merhaba abiler ben daha yeniyim bilgisayar konusunda

yeni bir ekran kartı almak istiyorum sapphire ati readon hd 3650 512mb ddr3

ama bir konuda takıldım.Servisimi aradım buraya getir deneyelim dediler.Ben birde sizlere danışayım dedim. benim anakart ASUS A8N-SLI delexue (yanlış yazmış olabilirim) sizce bu ekran kartını bu ana karta takabilir miyim?

pc özelliklerim:
*1gb ram (ben eboostr ile 3 gb yaptım)
*ASUS a8n-sli anakart
*amd athlon tek çekirdek
*ati x700 series 256 mb ekran kartı

yardımlarınızı bekliyorum saygılar.....

slm kardeş sanırım anakartın bu:http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=433&IID=11211
eğer bu ise hd 3650yi destekler. ama madem götürebileğin bir servis var ve bilgisayar konusunda yenisin götür onlar taksın kartı

edit: almayı düşündüğün 3650nin tam özelliklerini yazarsan daha iyi olur piyasada bir sürü 3650 var, ayrıca aynı fiyat aralığında arkadaşlar daha iyi bir kart önerebilir belki

kolay gelsin

merhaba abiler ben daha yeniyim bilgisayar konusunda

yeni bir ekran kartı almak istiyorum sapphire ati readon hd 3650 512mb ddr3

ama bir konuda takıldım.Servisimi aradım buraya getir deneyelim dediler.Ben birde sizlere danışayım dedim. benim anakart ASUS A8N-SLI delexue (yanlış yazmış olabilirim) sizce bu ekran kartını bu ana karta takabilir miyim?

pc özelliklerim:
*1gb ram (ben eboostr ile 3 gb yaptım)
*ASUS a8n-sli anakart
*amd athlon tek çekirdek
*ati x700 series 256 mb ekran kartı

yardımlarınızı bekliyorum saygılar.....

Dostum Bence anakartın SLİ chipsetli olduğu için Ati erkan kartı yerine Nvidia nın sli destekli erkran kartları tercih etsen çok daha iyi olur çünki İlerde yükseltme yapacağın zaman önünde engel kalmaz. Neden diye soracak olursan Sli desteği Nvidia nın aynı ana kart üzerinde iki farklı ama aynı modeldeki ekran kartını takıp bir köprü aracılığı ile birbirine bağlayıp mevcut performansı iki katına çırarma için geliştirilen bir teknolojidir. has bu ati de var ama isim farklı Sli yerine CrossFire senin ana karta bu Crossfire desteklemiyor.

Sapphire Ati Radeon Hd3650 512 mb DDR3 peki bit 256 bit mi? eger 256 bit ise güzel kart , bende Hd3650 256mb DDR3 var memnunum bir sorun yaratmadı anakartımda Asus P5KPL-VM

arkadaşlar aldım ekran kartını özelliklerini söyliyim :
sapphire ati radeon hd3650 512mb gddr4 pci-ex dual dvi-i/tvo
fiyat : vatan computer de 156 dan 133 e aldım %18 indirimle
pc me taktım çalıştı sorun yok yardımlarınız için saolun
power supply im de sorun vermedi 400watt gücü var pc min takır takır açıyor oyunları gta 4 fln hepsini açtı crysis warhead yardımlar için teşekkürler

yok bence buda güzel miş gta 4 ü açtı higta

Geri