ekran kartı vista da yardım (lutfen)

bloodexe

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar oylesine kullandığım bir pc war anakart asus a7v8x-mx ekran kartı on board s3g km400/kn 400 via chipsetli buna vista kuruorum cok gusel hızlı ekran kartını automatic tanıyor fakat counter bile oynamıor driver yuklenmediğinden bu sorunu nasıl giderebilirim s3g km 400 vista driveri bulabilirmiyim ? via sitesinde bulamadım bios guncellesem fark edermi amacım sadece counter strike oynaması :):) yardımlarınısı bekliorum simdiden herkese tesekkurler

benim bildiğim onboard dan sadece işlemlerini yapabilecek kadar düzeyde bir ekran kartına sahip olursun o da ram den paylaşımlıdır

ardaşım heralde bu olmalı çünkü desteklediği işletim sistemleri nde vistada var

VIA/S3G KM400 Windows driver

Manufacturer: VIA Technologies Inc
Filesize: 7.2 MiB
Filename: motherboard_driver_vga_via_km400.exe

System requirements:
Win 95A, Win 95B, Win 98, Win 98SE, Win ME, Win 2K, Win XP, Win Vista

Download driver from VIA Technologies Inc:
http://america.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_vga_via_km400.exe

not.Linki bi kaç kere dene sonra indiriyor

dostum üzgünm istediin kdr drıwer yukle onboard ekran kartıyla vıstada oyun oynayamassın :/

ama sunu yap 128mb fx 5200 nvidia ekran kartı al iknci el 20 mlyona :D driverları hem nvidiada war hemde vista kndısı yukluyo kuzenım counter oynuo fps 100 cakılı duruyo... ister ınan ıster ınanma bnde 256 ati 9600 pro war bende 95 de fln duruyo :

cok tesekkur ettim herkese bu driweri da denicem download cok yawas buda olmassa bir fx alalım bari :)

indirdim sonun da ama malesef buda değil buda 95 98 2K/XP :( genede cok tesekkurler tek care FX 5200 yada FX 5500 heralde:D

Geri