ekran kartı ve monitör ve işletim sistemi uyuşmazlığı

yoomilk

New member
Reaction score
0
Benim sorunum biraz karışık şimdi bende palit 8600 gt süper var ve kutusunda ise (64bit)yazıyor,benim bilgisayarımda ise vista premium (32bit) işletim sistemim var;
1.sorunum şu ekran kartından tam verim alabilmek için benimde (64bit)lik işletim sistemi kurmammı lazım.
2.sorunumda rahat oynayabileceğim oyunlarda oyun takılıyor ekran kartıyla monitörün uyumsuz olabileceği aklıma geldi demek isrediğim frekans ayarları,ne yazıkki ekran kartımın frekans ayrını bilmiyorum, sorunlarıma yardım ederseniz sevinirim kolay gelsin.

Şimdi Sennin Ekran Kartın (64bit) Deslekliyor Onun için Yazmışlar
Oyunlarda Takılmaması için PC Ram Takviyesi Yap Sonra Düzelir

3 gb ram var:Dgene bazen takılıyor ben en iyisi format atıyım 64bitliği kurayım teşekkürler yorumalrınız için

takilmalar sanirim ekran kartinizla alakali surucuyu guncelleyin birde hangi oyunlarda yapiyor onuda paylasirsaniz sevinirim..

ayrica 64 bit kurmaniza gerek yok +)

64 bit işletim sistemiyle hiçbir alakası yok.64 bit işletim sistemi 4gb üstü ram lar için adresleme yapmayı kolaylaştırır.Ekran kartının güncel oyunlarda takılma yapabilir yeni bir kart sayılamz..

daha çok cod 4 crysis ve cod5 de biraz takılmalar oluyor hatta bazen cod 2 de bile takılıyor acaba monitörden mi kaynaklanıyor,mönitörüm biraz eski philips marka ve flat değil yani ekran yenileme hızı düşük oyunlarda felan ani reflexlerde takılma oluyor:D.En iyisi güncelleştirme yapıyım bakalım sonuç nasıl olacak ilginiz için saolun.

monitorle alakasi olacagini sanmiyorum siz ekran kartinin guncel versiyonu ile deneyin eger problem devam ederse eski bir surucu deneyelim..

8600GT ekran karti ile bu oyunlari acaba hangi cozunurlukte oynuyorsunuz ayarlari ogrenebilirmiyim?

bir soru daha pc ye en son ne zaman format atildi =)

Geri