ekran kartı seçimi

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
arkadaşlar gts 450 ile gts 250 arasında kaldım.gts 450 128 bit ama GDDR5 gts 250de GDDR3 ama 256 bit.fiyatları aynı sayılır.sizce hangisini tercih etmeliyim.

bellek cekirdek hızları bunlar cuda cekirdeği veya shader hızı kadar önemli şeyler deil.
hec ya ; )

İkisinide Alma Az Daha Para Biriktir gtx 460 Al :goz:

GTS 450 diyorum ben. 128 bit olabilir ama ram hizi ve cekirdek hiziyla o farki fazlasiyla kapatir merak etme ;)

Farzımisal çok şahane bir ferrari aldın ama bu ferrariyi kullanacak bir yolun yok bu ferrari ne işe yarar? Ekrankartı çekirdek hızı ve bellek bant genişlikleride aynı sayılır çekirdek hızları ne kadar yüksek olursa olsun bu hızı iletecek yolun belleğin olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz bellek aslında çok önemli unsurdur Alacaksan gtx460 al bu karta toz yutturur Ama bana sorarsan forever ATİ

hocam bende kesinlikle ati düşünmüyorum.hiç driver güncelleme desteği yok neredeyse ve istatksel olarak daha iyi bir ati kart oyunlarda daha zayıf görünen nVidia kartlara geçiliyor.Bu ticari bi olay Nvidia nın yaptığı.Kesinlikle ati düşünmüyorum.bikaç yerde daha gts250 yerine gts 450 yi tercih etmem gerektiğini okudum mantıklı gerekçelerle.gtx460 kaba tabirle kalın gelir hocam.o kadar param yok. sanırım tercihim gts450 olacak,yarın alıcam.herkese çok teşekkür ederim.

ati 5770 al alıcaksan veya hiç bulaşma.driverla sorunu yok onlar hep cahil sacması.
gts 450 alınası bir kart deil videolarımda görmüşündür belki onuda aldım işe yaramıyor.
en güzeli o fiyat civarındaki 5770 den alman.demedi deme.
bende şuan MSI gtx460 talon hawks asus 570 alıcam.
ben monitör almasaydım 460 yetiyodu.Şimdide 1080p de kastırdığı yokda nadiren 2-3 oyu8nda ful +full oynarsan.gerisi bu kartı fazla zorlamıyor bu cözünürlüklerde bile. 560 ti cıktı onu bile söylemiyom.
başka alıcaklar varsa okur umarım.

Geri